Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Broń OP wg was :)

Rak0

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Jaka jest najbardziej OP broń wg was? Nie piszcie że mi bd się grało tą a innemu tą... Dlaczego i jaka broń w BF3 jest zbyt OP wg was?

"Nie sprzęt, lecz technika czyni z Ciebie zawodnika."

Może taki małe "Lubię to", za pomoc ?

Opublikowano

M16 i AEK ,ale bardziej m16 ,czemu ? Wiadomo no-recoil duże dmg duza szybkostrzelność i zasięg z kosmosu ...

internet to nie jest jakis oddzielny swiat gdzie ludzie zapomnieli o swoich emocjach

Opublikowano

Ciężko powiedzieć raczej wszystkie bronie są zoptymalizowanie i ważniejsze są umiejętności niż broń . Stawiam na m16

Żałuje że nie można zmienić nazwy .

Opublikowano

m16 + macro w myszcze i jestes bogiem w tej grze ;)

CPU: Intel Core i7 6700K @ 4.6 GHz 
MOBO: MSI Z270 Tomahowk
RAM: Kingston HyperX Fury 2x8gb DDR4 2133Mhz @ 3000Mhz
GPU: MSI Ventus RTX 2070 SUPER               
PSU:  SPC Vero L2 V2 650W 80+ gold  

Opublikowano

M16A3,M416,AK-74M,AUGA3 tymi broni mi się najlepiej gra :) a i jeszcze g36c i pp90

"W życiu pewne są trzy rzeczy...

Honor, śmierć i kac morderca."

Opublikowano

Na tej samej mapce (metro) z ta samą drużyną grałem pół meczu M16 i AUG A3. I o dziwo często z M16 byłem zabijany, bo mimo, że pakowałem dużo amunicji, to mało jej wchodziło. Za to jeśli graliście AUG'iem, to zapewne wiecie, że ma najlepsze hitdetection w grze i strzelając nawet cm od najbardziej wysuniętej krawędzi buta żołnierza wejdzie wam hit. Broń ma też niski recoil, obrażenie takie sobie, ale można nią dużo zdziałać.

650311402782440296730.jpeg

Mój PC:

CPU: I5 2500k I GPU: Sapphire HD7950 Vapor-X I PSU: be quiet! L8 CM 630W I MOBO: MSI Z77A G43 I RAM: Patriot 2x4GB 1600MHz I CASE: Fractal za 400zł NW

Opublikowano

m16 na macro

Jestem newbie.. Co to znaczy macro?

"Nie sprzęt, lecz technika czyni z Ciebie zawodnika."

Może taki małe "Lubię to", za pomoc ?

Opublikowano

F2000 jest najlepsze! :) Już 7 gwiazdek za służbe, a gram w BF3 może 2 tyg. ;d

Chyba nie zrozumiałeś tresci tematu. Tutaj nie masz sie wypowiadac jaka bron jest dla cb najlepsza , a wręcz odwrotnie jaka bron uzywana przez graczy cie najbardziej wkurza :)

Przybij Piątke [5] :D

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...