Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[pytanie] dlaczego

McPopix

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Dlaczego LoL nie może być płatną grą? no dlaczego? Przynajmniej nie byłoby tych trollów.. przed chwilą na EUNE rankedzie trafił mi się typek i grał Olafem.. na początku asystował przy około 7 zabójstwach (premade z kolegą) i potem się "wkurwił" bo kolega mu wisiał coś w metinie pisał, że jak nie odda to on "fiduje". Popełniał takie błędy ortograficzne, że w pale się nie mieści i na dodatek obrażał innych graczy i po prostu psuł grę bo feedował i miał 2/33.

Płatny LoL przy rankedach jak dla mnie dobra myśl.. przynajmniej by się nauczyli, że innych graczy trzeba szanować bo może im zależy na dobrej grze i wygranej ;d.

Wczoraj pamiętam jednego trolla Amumu xD. To akurat było zabawne bo grał jak beginner, maxował E, zero itemków, zero pisania na czacie - po prostu chodził po liniach i próbował zabijać wieże :D To akurat zabawne jak dla mnie bo jeszcze ten wygląd mumii :P

A wy co sądzicie? Sprawdziłby się ten płatny LoL? Oczywiście cena niziutka tylko po to aby nie było multum kont do trollowania bo kto normalny będzie płacił przykładowe 5zł przelewem/10zł smsem by potrollować ;p

Opublikowano

Głupi pomysł. Zbierasz 4 ludzi i gracie 5v5 0 trollu -.-

Nikt ci nie każe grać rankedów ;P

A pzt płatny lol? jak dla mnie głupi baaardzo głupi pomysł, a pzt jeżeli chodzi o Riot to oni i tak tego nie wprowadzą, patrz ile koszą na RP ;P

Przykładowo mój kolega, pros 3x Diament 4x Platyna I na wescie, gra z nami (koledzy ze szkoły itp ) na nordicu.

Kupuje co 2 miesiące PSC za 300zł, 2 kolega na każdego nowego champa wydaje 100zł, kupuje go ze skinem i jeszcze coś tam, robi tak od Ziggsa ;P

więc zarobek mają dobry a W płatnego lola nikt by nie grał ;P a pzt, 5zł za 1 ranked czy za miesiąc grania ? bo jeżeli za miesiąc to i tak masz trolla, 5zł miesięcznie to prawie że nic, więc potroluje sobie ! co z tego że w lola grają ludzi którzy jak przegrywają to z klasą, ja nie umiem przegrywać a kiedy to robie to psuję innym zabawę ! A 5zł za 1 ranked? Trolle na normalu nikt nie będzie płacił 10000000000zł za silver V ;P

1375198444-U163133.jpg

Opublikowano

Głupi pomysł. Zbierasz 4 ludzi i gracie 5v5 0 trollu -.-

Nikt ci nie każe grać rankedów ;P

A pzt płatny lol? jak dla mnie głupi baaardzo głupi pomysł, a pzt jeżeli chodzi o Riot to oni i tak tego nie wprowadzą, patrz ile koszą na RP ;P

Przykładowo mój kolega, pros 3x Diament 4x Platyna I na wescie, gra z nami (koledzy ze szkoły itp ) na nordicu.

Kupuje co 2 miesiące PSC za 300zł, 2 kolega na każdego nowego champa wydaje 100zł, kupuje go ze skinem i jeszcze coś tam, robi tak od Ziggsa ;P

więc zarobek mają dobry a W płatnego lola nikt by nie grał ;P a pzt, 5zł za 1 ranked czy za miesiąc grania ? bo jeżeli za miesiąc to i tak masz trolla, 5zł miesięcznie to prawie że nic, więc potroluje sobie ! co z tego że w lola grają ludzi którzy jak przegrywają to z klasą, ja nie umiem przegrywać a kiedy to robie to psuję innym zabawę ! A 5zł za 1 ranked? Trolle na normalu nikt nie będzie płacił 10000000000zł za silver V ;P

Jakoś Dota 2 była płatna i grali w nią ludzie. Do tego bardziej balanced. Co prawda trudniejsza ale jednak.

Jeżeli potrzebujesz pomocy pisz na Prywatną skrzynkę. Chętnie wytknę ci błędy i powiem co robisz źle  

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...