Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem] gra

SzukamMame

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

siemka

nie wiem czy dobrze, że pisze w tym temacie

sprawa jest taka, że chciałem zmienić hasło do konta i wchodzę na stronkę uplay i wybieram edit acc

potem jak są awatary to klikam tam na dole żeby edytować i przekierowuje mnie do strony głównej -...........-

prosze o pomoc z góry dzięki ;)

Sadzić, Palić, Zalegalizować !!

Opublikowano

Nie ma pojęcia co by mogło rozwiązać ten problem ale myślę że wystarczy wyczyścić dane przeglądarki, albo użyć innej.

1366981151-U331881.png
By Vanosz

|Ex Moderator League of Legends | Ex Moderator Duel of Champions | MPC Gold Member |

Opublikowano

Btw. bardzo szybko i sprawnie możesz to zrobić przy pomocy programu o nazwie CClean'er. Wszystko ładnie usunie, przeglądarka powróci do stanu jak po zainstalowaniu ;)

1366981151-U331881.png
By Vanosz

|Ex Moderator League of Legends | Ex Moderator Duel of Champions | MPC Gold Member |

Opublikowano

spróbowałem i tera nie powraca na główną stronę główną tylko do takiej z wiadomością, że trwają prace nad tą stronką :a jak u was jest ? ;]

Opublikowano

ref jeszcze raz ;/ czy wam też się pokazuje strona, że trwają pracę
nad nią? chodzi o tą strone kiedy się kliknie na edit my acc czy jakos
tak

chce się upewnić czy inni też tam mają czy nie bo naprawde muszę szybko hasło zmienić -.........-

Opublikowano

Prawdopodobnie mają jakieś problemy tymczasowo, mi też nie działa, trzeba czekać. Ewentualnie możesz napisać do ich supportu kiedy będzie można to zrobić bo bardzo ci zależy. Możliwe że zrobią to ręcznie.

1366981151-U331881.png
By Vanosz

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...