Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Internet , co jest nie tak ?

gospel0106

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam , mieszkam na dolnymslasku i mam internet ze sklepu + takiego jak by salonu gdzie mozna kupic akcesoria komputerowe + laptopy . Pada u mnie deszcz mieszkam w budynku gdzie mam 6-7 sasiadow z tego 2-3 mieszkancow + ja 4 korzystam z internetu . Problem polega na tym , ze sa dosyc duze pingi jak na moj internet . 20KM od mojego miasta jest mini powodz , wylalo wode z kanalow i rzek . Oto ss z speedtest : 62508002 Od jakiegos czasu zaczelo sie tak dziac , ze przy internecie 3.80 mb/s down. i 0.50 kb/s up mialem pingi od 40 do 100 . Aktualnie pingi mam 60-70 i wyzej . Ping cholernie skacze i nie wiem co robic dzwonilem do dostawcy jakis czas temu i przyjechal , zmienil antene i bylo git pingi codziennie 40-50 a teraz ? 60-70 i wyzej . Prosze o pomoc z gory dzieki :) . P.S Komputer czysty bez smieci czyscilem 2 razy dzisiaj

b_560_95_1.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...