Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Najszybsze auto w grze?

Mikrofala

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć,

Jakie jest najszybsze, dostępne za Speed Boosty, auto w grze? Cena nie gra roli, ponieważ mam już kilkanaście tysięcy SB, a w ciągu kilku godzin z reklam mogę zdobyć kolejne parę tysięcy. Chodzi mi o dwa najszybsze możliwe samochody. Jeden najlepszy możliwy do dragów, a drugi ogólnie najszybszy do wyścigów, pościgów, itp. Nagrodzę lajkami i paroma innymi rzeczami, a zaufajcie mi - daronian nie jest goło-słowny. ;-)

Opublikowano

Najszybsze auta to McLaren F1 i L'ghini Aventador.Szybsze jest tylko Bugatti.

Do dragów najlesze jest Pagani Zonda Cinque.

OK, do dragów Pagani Zonda CInque, ale patrząc na ogólne osiągi to wybrać McLaren F1 czy jednak Lamorghini Aventador? Nie mam po co kupować dwóch naraz, dlatego - które jest lepsze? ;-)

Opublikowano

Lepszy będzie F1.Szybszy,lepiej przyspiesza i skręca.Tylko jak odpalisz nitro nic nie widać.

Ale z tego, co widzę, to Lamborghini Aventador ma 824 punkty z dwugwiazdkowymi częściami, a McLaren ma tylko 824 punkty z trzygwiazdkowymi częściami. Wygląda na to, że Aventador ma o wiele lepsze prowadzenie, i gdyby włożyć do niego odpowiednie części ultra, to McLarena mógłby zostawić w tyle. Czy to prawda?

Opublikowano

To tylko statystyki.Oba auta są porównywalne,lecz F1 jest bodajże o 2km/h szybszy,skręca dużo lepiej i troche lepiej przyspiesza.Po za tym na Aventadora skargi slyszlalem,a na F1 nie.Wadą F1 jest cena,i wielkie płomienie z rur przy nitrze.

Opublikowano

To tylko statystyki.Oba auta są porównywalne,lecz F1 jest bodajże o 2km/h szybszy,skręca dużo lepiej i troche lepiej przyspiesza.Po za tym na Aventadora skargi slyszlalem,a na F1 nie.Wadą F1 jest cena,i wielkie płomienie z rur przy nitrze.

Bo myślę teraz o tej różnicy 15000 SB. To kilka pakietów i dobre części, a 15k jednak dobry tydzień zbierania SB z reklam. Nie wiem, nie wiem.

Opublikowano

Myślę, że zdecyduję się właśnie na to Lambo. Zostanie mi wtedy kilkanaście tysięcy punktów SB, za które kupię pakiety z częściami ultra, nową karoserię, itp, ale czy mógłbyś mi doradzić, jakie pakiety kupić lub w ogóle, co jest najbardziej opłacalne do zrobienia z tymi 14000 SB?

Opublikowano

Kup sobie platynowych pakietów żeby nadropić ultra części i ew.Pakiety z umiejętnościami.Możesz też kupić Power Up'y/Miejsca garażowe.Lub kup jeszcze jakieś autka które ci się spodoba.

//możesz też kupić pakiety z neonami.

Opublikowano

Niezly dialog ;x

Jezeli ja mialbym polecic jakies auto to wybralbym jak mowicie-adventadora i F1, oraz cinque.

Wg mnie adv jest troszke gorszy jesli chodzi o sterowanie.

A mam taki pomysl. Sciagnij hacka-carchangera i przetestuj oby dwa-kup tego, ktory Ci bardziej odpowiada ;)

93353141365207679707.png
by kml14

Cytat

I fight for peace, that's what I'm up here for.

- Patrick ,,PJ" James

Opublikowano

F1 to samochód do wygrywania i to jego Ci zdecydowanie polecam. Ma bardzo, dobrą prędkość maxymalną, jak i również prowadzenie. Przyśpieszenie trochę kuleje, ale nitrem nadrabia, bo nitro jest znakomite! Bierz F1.

• 2 tygodnie później...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...