Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Karta Motorowerowa

Joseito

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

A więc mój problem polega na tym że w te wakacje chciał bym sobie zakupić jakiś motor , pojemność max 51cm. , tylko potrzeba mi karty motorowerowej , w szkole już nie mam co zdawać bo za stary jestem i pytałem się i mnie nie dopuszczą ... , myślałem ze nigdy mi nie będzie potrzebna ale się myliłem. Macie jakieś propozycje jak mogę zdać kartę motorowerową bez sql ? Jeszcze przed wakacjami ?

u6pv.jpg

Opublikowano

Teraz nie ma czegos takiego jak karta motorowerowa - wiedz, że jesteś idiotą, bo nie robiłeś jej wcześniej - gdy była darmowa i robiona normalnie w szkole, teraz musisz jechac do osrodka szkolenia kierowcow i zrobic prawo jazdy kat. AM ;) - placisz za to, masz wyklady, jazdy itp.

logo_black3.png

Opublikowano

Teraz nie ma czegos takiego jak karta motorowerowa - wiedz, że jesteś idiotą, bo nie robiłeś jej wcześniej - gdy była darmowa i robiona normalnie w szkole, teraz musisz jechac do osrodka szkolenia kierowcow i zrobic prawo jazdy kat. AM ;) - placisz za to, masz wyklady, jazdy itp.

Czy to prawo jazdy AM tylko jest na motor 51cm ?

u6pv.jpg

Opublikowano

Tak, potem jest A1, A2 i A. to jest to samo co karta motorowerowa tyle ze robisz to jako normalne prawo jazdy i placisz za to. ogolnie wiecej pierdolenia, kup sobie jakis motór bez papierow i smigaj po bezdrozach, najlepiej jakies enduro/cross albo wske :D

logo_black3.png

Opublikowano

Prawo jazdy AM jest do 50 cm3. Mój kolega teraz płacze, że nie zdał na karte, a teraz wybulił 700 zł na szkolenia + egzamin.

Opublikowano

przed zimą... Teraz musisz wydać ~1000zł na wykład, jazdę, egzamin. Egzamin odbywa się (CHYBA) tam gdzie na prawo jazdy :) Teraz się zmieniło i zamiast karty motorowerowej jest prawko ;)

Opublikowano

Kolego a ile masz lat ? Bo jak 16 to nie rób AM na 50 cm3 bo w tej samej cenie masz A1 na 125cm3 więc jest różnica.

"Ten, który pokona samego siebie jest najpotężniejszym z wojowników."

Opublikowano

15 lat skończyłem w tym roku , dokładnie 13 czerwca. Właśnie dzwoniłem do jednego z instruktorów jazdy i pytam się jaka cena to on powiedział że to będzie kilka groszy ^^

u6pv.jpg

Opublikowano

chyba za sam egzamin, a powiedział ci że abyś został dopuszczony do egzaminu musisz mieć wyrobioną teorię (~30h) ? za które płaci się o wiele więcej :)

Opublikowano

Nie , powiedział że nie ma czasu na żadne egzaminy , tylko jazda i test :) , możliwe temu że mieszka ten gość koło mojej babci i przyjaźni się z moim tatusiem <3 temat można zamknąć , w piątek mam się do niego zgłosić.

u6pv.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...