Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Sheoyt2[No-Ip][Pl]

Maniek13t

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam chciałem na starcie powiedzieć że serwer jest w połowie mój bo nie jestem hosterem ale ja go składałem

aha SZUKAM GM więcej info na naszej www która podam niżej

nie będzie spolszczenia do serwera ponieważ Super administrator gry tworzy własnego unikatowego clineta wiec będzie trzeba pobrać całego clienta

exp ma beta x500 potem bedzie bardzo mały ale to już wy zdecydujecie

serwer narazię OFF odpalimy go dopiero gdy zobaczymy duże zainteresowanie naszym serwerem serwer będzie 24/7 tylko w sobote o 9-12 rano będzie off w celu nowego update

Video tut'a dodam jak szybko będę mógł

Strona serwera

To jest ukryta treść, proszę

nie daje reje ponieważ jest opisane na naszej www

spolszczenia nie dam napisałem nie będzie spol tylko client

prosze odrazu admina żeby po jakims czasie zamkna mój temat jak odpale serwer edytuje go i poproszę o otwarcie tematu

główny admin nie dał tego opisu serwera ponieważ nie jest userem naszego forum więc ja se pozwoliłem go zapowiedzieć serwer stoji na bardzo dobrym sprzęcie i internecie ok 121 mb/s aż tyle ponieważ ojciec naszego sga jest wysoko połorzony w firmie UPC ta strona jest tym czasowa Zalecana przeglądarka to mozilla lub tez opera ale na ie tez powinno działać prosze nie spamic nam adminom w sprawie Beta my wam damy znac na chacie na ww w tym topicu i w newsach na naszej www

prosze nie spamic w mojim temacie.. typu to fake inne moje serwery to nie wypałyu bo sam je robiłem no tylko 1 sie udał ale też padł

ale prosze sie rejerstrowac ponieważ na beta ograniczona ilość ludzi

Reje na GM ON!!!

xd5vrcjhj.png
Opublikowano

jeżeli nie ma spol a jest client to powinieneś dać skana clienta ^^ Oraz umieścić to tutaj

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...