Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Oceny

DiStefano

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siema nie dlugo wyjezdzam z rodzicami ale oni nie wiedza o moich ocenach mysla ze mam z anglika i niemca 4 oraz 3 z fizy i chemi a ja mam z tych przedmiotow dwie 2 i dwie 3 nigdy nie mialem 2 zawsze 3 i 4 i niewiem jak im to powiedziec i czy powiedziec odrazu czy dopiero po przyjezdzie z wakacji?

Opublikowano

Teraz powiedź, że ciężej w tym roku było i tyle, a jak dostaniesz opierdol, to masz pojebanych rodziców, bo nie każdemy idzie wszystko dobrze, a dwójka, to nie jedynka.

Opublikowano

Boże to tylko oceny... Powiedz im, że w przyszłym roku szkolnym poprawisz się i będzie lepiej.

btw. Lepiej teraz, tak czy siak z wakacji raczej nie zrezygnują.

Opublikowano

Hej kochani rodzice, mam dla was informację, Mam dopuszczającą na koniec roku z każdego przedmiotu ..... Rodzice będą w szoku, słów im braknie a ty im powiedz: " Żartowałem, tylko z ( i tu wymieniasz te przedmioty )

A tak na serio, powiedz otwarcie, lepiej żeby wiedzieli to od Ciebie a nie od wychowawcy ;)

1371988330-U644589.jpg

Mentor | Moderator DarkOrbit | Postwriter | exModerator

Opublikowano

Ale lepiej powiedziec teraz czy po powrocie z wakacji?

..... brak słów

Teraz powiedź, że ciężej w tym roku było i tyle, a jak dostaniesz opierdol, to masz pojebanych rodziców, bo nie każdemy idzie wszystko dobrze, a dwójka, to nie jedynka.

Boże to tylko oceny... Powiedz im, że w przyszłym roku szkolnym poprawisz się i będzie lepiej.

btw. Lepiej teraz, tak czy siak z wakacji raczej nie zrezygnują.

Hej kochani rodzice, mam dla was informację, Mam dopuszczającą na koniec roku z każdego przedmiotu ..... Rodzice będą w szoku, słów im braknie a ty im powiedz: " Żartowałem, tylko z ( i tu wymieniasz te przedmioty )

A tak na serio, powiedz otwarcie, lepiej żeby wiedzieli to od Ciebie a nie od wychowawcy ;)

@TOP Trudno nie kazdy moze byc geniuszem i powiedz to TERAZ ....

1377808813-U903831.png

Opublikowano

Masz jeszcze tydzień, poprawiaj ! :)

Jeżeli się nie uda, to peszek. Powiedz przed, żeby potem się nei srali, a wyjazdu i tak nie przełoża :)

skpUo.png

Opublikowano

powiedz

mamo, mam dwie paly z fizy i chemii

...(reakcja mamy)...

zartowalem, tak naprawde to 2

Wszystkie moje posty dedykuję mojemu najlepszemu przyjacielowi - Maciejowi Prządle.

~ Dawid Rolewski

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...