Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Telefon - orange vs t-mobile

patryk2661

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Hej , witam was wszystkich dziś pisze o to abyście mi pomogli , a mianowicie skończyła mi się umowa w t-mobile i byłem dzisiaj w galerii a dokładniej poszedłem do t-mobile i Orange aby przedstawili mi jakieś oferty , otóż w t-mobile jest Dość fajna oferta z Telefonem HTC desire x , a w Orange mam trochę lepszą umowe i telefony do wyboru : Nokia lumia 510 , Galaxy mini 2 i Sony xperia E nad którym myślałem . I teraz już nie wiem czy wziąśc orange z tą lepszą propozycją i ta xperia E czy z tą gorszą propozycją z t-mobile i z telefonem HTC desire x . Prosze pomóżcie może coś pomożecie . btw. dzisiaj chciałbym już wiedziec moge jechac teraz po tą umowe i nowy telefonik:)

Opublikowano

Orange absolutnie nie. Nie wiąż z nimi umów, bo szczerze moje rachunki miały wynosić 39 zł, a zwiększyło się do 240 ;x Z tych najgorszych Play jest najlepszy.

Opublikowano

Ja sam osobiście mam telefon w orange i nie narzekam na tę sieć, nie mam z nimi żadnego problemu więc mogę polecić

Co do T-Mobile, nie wiem , nie znam sieci nie wypowiadam się

A co do telefonów, wydaje mi się że ta Xperia jest lepszą ofertą od tego HTC

1371988330-U644589.jpg

Mentor | Moderator DarkOrbit | Postwriter | exModerator

Opublikowano

Co ty mówisz do 240 zl? , mi gosciu powiedział ze on zablokuje 39,90 zł na Mix'a i nie mozna wiecej .

Ja sam osobiście mam telefon w orange i nie narzekam na tę sieć, nie mam z nimi żadnego problemu więc mogę polecić

Co do T-Mobile, nie wiem , nie znam sieci nie wypowiadam się

A co do telefonów, wydaje mi się że ta Xperia jest lepszą ofertą od tego HTC

Hej , wlasnie mam znajomych z tej sieci i też polecają bo mi glównie chodzi o telefon z internetem , ale powiem ci ze ten htc 750 zł a xperia za 550 ja już sam nie wiem , ale chyba wezme to orange bo jest lepsza proporzycja .

Opublikowano

Najgorsza sieć - Orange, dużo problemów, ciągłe zaniki zasięgu.

Najlepsza sieć - Play.

Nie rozumiem czemu tak uważasz, ja na zasięg nie narzekam, problemów brak ... często dostaję jakieś fajne promocyjki

Jeśli chodzi o Play, miałem z tej sieci internet, szybko rozwiązałem z nimi umowę.

1371988330-U644589.jpg

Mentor | Moderator DarkOrbit | Postwriter | exModerator

Opublikowano

Jestem w T-Mobile od paru dobrych lat jeszcze jak istniała ERA, nie narzekam na tą sieć, ale usług to tanich nie mają...

Opublikowano

Niby kolezanka teraz mi tez poleciła play'a bo sama z tego ma , a mógłbys rozwinac swoją wypowiedz , mają jakies fajne oferty czy cos ? , btw. zaluje ze do nich nie poszedłem moze cos fajnego mieli;D

Opublikowano

Ja ostatnio mam Orange i fakt - zasięg. Ale trzeba być wyrozumiały a nie narzekać. Ja mam umowę 63 zł (normalnie kosztuje ponad 90 :)) Więc nieźle. Polecam Orange. W dodatku są mili, bo odwiedziłem 4 sieci i tam najbardziej się dba o klienta. Dostałem też voucher od nich ;) I to amelinionowy

Od dnia 1.11.2013r. 14:17 zobaczono moje posty licznik-56-90712-stat.png razy ;)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...