Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Co kupić - części do Aventadora czy kupić wybrać Cinque?

67bodyproeq

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

wiiiitam posiadam aventadora 4 gwiazdkowy silnik tylko reszta to 3,2,1 gwiazdkowe , posiadam 8 k bost i zastanawiam sie czy nie kupic pagani , a wy jak byscie zrobili czesci do aventadora czy kupic NOWE auto pagani

100-TAK

200-TAK

300-TAK

400-

Opublikowano

Zdecydowanie kupiłbym Cinque, jest to najlepszy wóz w grze do dragów.

Zdobycie dobrych części to żaden problem, wystarczy zbierać regularnie diamenty i prędzej czy później wpadnie jakaś 3 lub 4-gwiazdkowa część.

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Zdecydowanie kupiłbym Cinque, jest to najlepszy wóz w grze do dragów.

Zdobycie dobrych części to żaden problem, wystarczy zbierać regularnie diamenty i prędzej czy później wpadnie jakaś 3 lub 4-gwiazdkowa część.

Tak jak Flinn

+

Zawsze możesz odpalić bota do dragów(na 2konta) i Ci przy dobrym farcie dropnie części i będziesz mógł zrobić lambo i jak kupisz to pagani. Co do diamentów to na 18 dniu czy 19 wyleciał mi chyba silnik i do tej pory to praktycznie same napełnienia kół^^

Sam mam też zamiar kupować na dniach pagani i jestem w posiadaniu aventadora. I zrobiłem podobna głupotę z częściami bo jakoś była promocja za 750 na platynowe karty i kupiłem parę by lambo zrobić ^^

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...