Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Błąd Multihacka 5.0 - Jak Naprawić? Proszę O Pomoc!

elites

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam,

Jestem nowy na tym forum i jest to mój pierwszy post, więc proszę o wyrozumiałość. Ściągnąłem MH 5.0 oraz 5.5.1(był w temacie:spis hacków upniętych przezemnie). Odpalam a tu błąd: "DEVI APRILE IL GIOCO PRIMA !!! ASD !!!". Klikam OK i wyłącza się. O co chodzi? Wcześniej przed formatem kompa działał. Miałem i mam teraz Vistę Home Premium. MH 5.0 działało na spatchowanym metku. Odpalam metina metodą z pierwszego punktu: http://www.mpcforum.pl/index.php?showtopic=73088 . Proszę o odp. Będę bardzo wdzięczny za pomoc. Zależy mi, aby odpalić tego hacka.

EDIT: Odpalam hacka, gdy jest pole do wyboru postaci.

Opublikowano
Witam,

Jestem nowy na tym forum i jest to mój pierwszy post, więc proszę o wyrozumiałość. Ściągnąłem MH 5.0 oraz 5.5.1(był w temacie:spis hacków upniętych przezemnie). Odpalam a tu błąd: "DEVI APRILE IL GIOCO PRIMA !!! ASD !!!". Klikam OK i wyłącza się. O co chodzi? Wcześniej przed formatem kompa działał. Miałem i mam teraz Vistę Home Premium. MH 5.0 działało na spatchowanym metku. Odpalam metina metodą z pierwszego punktu: http://www.mpcforum....showtopic=73088 . Proszę o odp. Będę bardzo wdzięczny za pomoc. Zależy mi, aby odpalić tego hacka.

EDIT: Odpalam hacka, gdy jest pole do wyboru postaci.

Ja zawsze odpalam 5.0 jak mam włączonego metka już z postaciami a nie jak jest wybór postaci

U1U1

Kamil612 - Woj mental 93 lvl skille P eq +9 :)

PL

kamil612 - Woj body 54 lvl skille na M eq +7/8

10p. [x]

100p. [x]

200p. [x]

300p. [x]

400p. [x]

500p. [x]

600p. [x]

700p. [x]

800p. [x]

900p. [x]

1000p. [x]

p. - posty/postów

Opublikowano

Ja zawsze odpalam 5.0 jak mam włączonego metka już z postaciami a nie jak jest wybór postaci

Próbowałem jak ty. Wlaczylem metka, wybrałem postać. Zaladowalo się i odpalilem hacka i ten sam error. Można wiedzieć skand pobrałeś hacka? Link? Może masz poprawionego albo coś w tym stylu?

• Dodaj nową pozycję...