Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Build] Vi 0 dmg?

Trusiek

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Grając Vi jakiś koleś co każdego hejtował na chacie powiedział, że mam 0 dmg. Miałem Revenous Hydra i buty Mercurego (to było coś kolo 20 min) i zaczął mnie wyzywać. Lubie ten item ale się zastanowiłem, że może jest lepszy item od Hydry na początek? I jak możecie to podajcie cały bulid, tylko nie piszcie itemków skrótami xD.

Pomogłem? Daj +

Opublikowano

Grając Vi jakiś koleś co każdego hejtował na chacie powiedział, że mam 0 dmg. Miałem Revenous Hydra i buty Mercurego (to było coś kolo 20 min) i zaczął mnie wyzywać. Lubie ten item ale się zastanowiłem, że może jest lepszy item od Hydry na początek? I jak możecie to podajcie cały bulid, tylko nie piszcie itemków skrótami xD.

Jungle?

Q1pVWZI.jpg

Coś takiego, kose zamieniasz na Blade of Ruined King a zamiast warda walisz item sutuacyjny np. Maw Of Malmorius czy frozen mallet lub Hydre.

Ogólnie hydry nie składa się na początek bo jesteś zbyt papierowy (chyba że mówimy o Vi na lini to inna bajka).

Jeżeli potrzebujesz pomocy pisz na Prywatną skrzynkę. Chętnie wytknę ci błędy i powiem co robisz źle  

Opublikowano

Ja to zawsze robiłem buty sytuacyjne, Frozen Mallet, Warmog, Black Cleaver, a potem już sytuacyjnie. Można było wjebać się w 5 i wyjść z quadrą :P

Opublikowano

A ja mam dla cb bild na Topa

Ten build co podałeś nie daje Vi tankowatości. Zephyr możesz jedynie złożyć zamiast butów a nie razem z butami. Ogólnie to gdy wbijesz się w ad carry to padniesz.

Jeżeli potrzebujesz pomocy pisz na Prywatną skrzynkę. Chętnie wytknę ci błędy i powiem co robisz źle  

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...