Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

PotrzebujęPC

ProfilMaxMPC

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siema kto mi złoży porządny komputer do gier.

Mój budżet to 3000 zł trochę możecie wyjść poza cenę ale nie dużo!

Jakby co to nie będę robił OC (podkręcenia) ;)

Jeszcze chcę żebyście mi znaleźli fajny monitor z dobrym widokiem do grania + myszkę + klawiaturę tak do 980 zł ^_^

Na kompie ma pójść Battlefield 3 jak się da :DxD .

Opublikowano

Proszę : http://techplanet.pl/przechowalnia/zapisana/?s=70166&s=72202&s=62875&s=68868&s=73501&s=63363&s=61601&s=70416

Procka jakoś tam podkręcić można, ale nie musisz. Mocna i5, wydajna i cicha karta, solidny zasilacz, przewiewna obudowa więcej nie ma co opisywać.

Co do monitora to polecam ten : http://techplanet.pl/produkty/monitory-led/benq-215-gl2250,28175.html

Na myszkach i klawiaturach nie znam się bo korzystam z najtańszych.

CPU : Core i5 3470   3.8 Ghz //  GPU : Palit GeForce GTX 960 OC // PSU : Deus G1 500W   //  CASE :  Brutus M23  // MOBO : Z77A-G43  // RAM : 6GB DDR3   //  HDD : Barracuda 500GB     

Monitor : X2377HDS-B1 ( 23 Cal )

24dnacg.png

Opublikowano

Ciasteczko, nie wiem co w tym twoim takiego lepszego jest. Po co mu 600W zasilacz jak 500 wystarczy z zapasem, lepsza obudowa nie potrzebna temp i tak bd miał małe. Już nawet nie mówię o tym, że dałeś słabszy procesor.

CPU : Core i5 3470   3.8 Ghz //  GPU : Palit GeForce GTX 960 OC // PSU : Deus G1 500W   //  CASE :  Brutus M23  // MOBO : Z77A-G43  // RAM : 6GB DDR3   //  HDD : Barracuda 500GB     

24dnacg.png

Opublikowano

Nie trochę tu źle napisałem xD To 3000 zł jest za komputer i za monitor z myszką i klawiaturą.

Bo to 980 zł jest za myszkę / monitor oraz klawiaturę a 20 zł można wykroczyć :D

Opublikowano

24dnacg.png

Opublikowano

To ja już nie rozumiem, dopiero mówiłeś że ma być 3k łącznie z monitorem itp...

To co podałeś jest dobrze złożone, możesz wziąć ewentualnie tańszy monitor

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...