Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Champ][Skin] Doradzicie?

socluk

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Mam prośbę o doradzenie. Mianowicie mam 2200 Rp, i stać mnie na taki zestaw komandosów w którym będę miał Jarvana + skin, Galio + skin, skin do lux, skin do xina, skin do garena i nie wiem czy kupić ten zestaw czy kupić sobie legendarną skórkę np. do Nocturna ;d Doradź cię mi proszę, z góry dziękuję ;)

Opublikowano

Lepszy zestaw.

Nie kupuj legendarnego do nocturna bo możesz mieć za 1350 RP skina który zmienia wygląd skili.

Do tego będziesz miał więcej skinów :)

Jeżeli potrzebujesz pomocy pisz na Prywatną skrzynkę. Chętnie wytknę ci błędy i powiem co robisz źle  

Opublikowano

Lepiej będzie gdy kupisz pojedynczy skin, a nie zestaw. W zestawach zazwyczaj bywa tak, że spodobają ci się 1-2 championy a reszta w ogóle.

Doradziłbym ci kupno Blackfrost Anivii, ze względu na estetykę wykonania tej skórki oraz świetne zmiany animacji umiejętności.

Opublikowano

Zestaw jest dosyć ubogi, jeśli jakiś kupować to tylko te które zawierają prawie same championy. Nie kupuj legendarnego bo to też szajs wydawać na jeden skin tyle kasy. Kup sobie kilka skinów po normalnej cenie

Opublikowano

Kupuj zestaw

Dodatkowi Championi

Skórki

Jak kupisz tylko 1 to lipa a w zestawie masz paru champ i naprawdę fajne skórki.

QcT.png

Potrzebujesz pomocy na temat top lane lub midzie? pisz na PW

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...