Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Lepsze części

:.Bialy_miS.:

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam na jakich wyścigach ( i możę jeżeli zależy od danego wyścigu ) można zdobyć lepsze części ?!
I może jakiego bota użyć by jeżdził ( na tym wyścigu )

nie będę wypierdalał z tego forum. Nie przeczytalem tresci tematu, leci raport za flame. Mam też twoje ip, wiec spodziewaj się jutro o 18:00 napadu na chate. Jusz stary nie zyjesz. Radze wyjechac do innego kraju, bo cie znajde.

Opublikowano

We wszystkich jednakowo wypadają części bez względu na typ wyścigu. Ja osobiście bym polecał dragi bo są krótkie i więcej części można wylosować.

nfsw_CEZARS9.png
Opublikowano

Diamenty zbieram, ale mam pytanie. Czy nagrody z dragów multi, a private jest róznica ? czy podobne ?

nie będę wypierdalał z tego forum. Nie przeczytalem tresci tematu, leci raport za flame. Mam też twoje ip, wiec spodziewaj się jutro o 18:00 napadu na chate. Jusz stary nie zyjesz. Radze wyjechac do innego kraju, bo cie znajde.

Opublikowano

Diamenty zbieram, ale mam pytanie. Czy nagrody z dragów multi, a private jest róznica ? czy podobne ?

Są te same, jednak bardziej opłaca się robić dragi, bo zajmują mniej czasu i można więcej wygrać w np. 30 minut gry. Jeśli ścigasz się w dragach, to mogą wypaść nawet części ultra na 60 lvl'u. ;-)

Opublikowano

No własnie dragi prywatne bym z kolegąrobił.

Opublikowano

http://www.team-ger.net/gxrdrago/NFSW/parts/

Ta strona wyjaśnia wszystko jeśli chodzi o wyścigi i części które można z nich dropnąć :) Jak widać z dragów opłaca się jeździć Rockport Turnpike bo może Ci dropnąć ultra silnik, zawieszenie i opony jak i wiele pro. Dużo dropów pro, jak widać, jest też w Breaking Point ale tylko jeden drop ultra - opony.

Jeśli chodzi o ucieczki drużynowe to High Stakes jest moim faworytem, leci tam dużo ultrasów i sporo innych gratów pro.

Opublikowano

http://www.team-ger.net/gxrdrago/NFSW/parts/

Ta strona wyjaśnia wszystko jeśli chodzi o wyścigi i części które można z nich dropnąć :) Jak widać z dragów opłaca się jeździć Rockport Turnpike bo może Ci dropnąć ultra silnik, zawieszenie i opony jak i wiele pro. Dużo dropów pro, jak widać, jest też w Breaking Point ale tylko jeden drop ultra - opony.

Jeśli chodzi o ucieczki drużynowe to High Stakes jest moim faworytem, leci tam dużo ultrasów i sporo innych gratów pro.

Dzięki, czegoś taiego mi brakowało :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...