Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[PYTANIE] W czasie respa

przemo450654

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siema !
Grałem kiedyś w P4F, i strasznie wkurzało mnie "customization..." w czasie jak się odradzałeś. Czy nadal to jest? I jak jest to czy da się tp wyłączyć? Bo nie da się wybrać bazy z którje chce startować..

6cluij.gif

Opublikowano

NIE MÓ STARY. Weź przeczytaj co napisałem. -.- Nie da się wybrać bazy. Czyli wiem o co chodzi, ale tak tnie po zginięciu że się nie da..

6cluij.gif

Opublikowano

To customization to ładowanie strojów innych graczy i dalej to jest i dalej będzie i nie da się tego wyłączyć.

A bazę da sie wybrać bo przeważnie jak się na serwerze załadują stroje all graczy to przeważnie w ciągu 15 minut nie pojawia 20 innych graczy w innych strojach żeby się nie dało bazy wybrać.

LOL

Opublikowano

Nie da się z tym nic zrobić. Miej pretensje do tych co mają różne stroje >.< A da się jakoś wybrać, to tnie z 5-6 sek (nie wiem czy wszystkim) i masz 2 sek na wybranie :P Mi się prawie zawsze udaje ;P

Opublikowano

Właśnie też mnie to denerwuje, powinno się dać ustawić na stałe że chce resp w bazie a nie na polu bitwy gdzie spawnkillerzy czekają i śmierć zanim zdążę zareagować. Czasami nawet jest tak, że nawet jak wybiorę bazę to i tak respi mnie poza linią wroga nie wiem po kiego grzyba, teraz to od razu samobójstwo i zaczynam od nowa.

Opublikowano

Tak, a potem drużyna przegrywa o 500 punktów, ma przejętą 1 bazę i wszyscy siedzą na spawnie... Jak mnie to wk*rwia -,-

YGsMv3q.jpg
Opublikowano

Tak, a potem drużyna przegrywa o 500 punktów, ma przejętą 1 bazę i wszyscy siedzą na spawnie... Jak mnie to wk*rwia -,-

A żebyś wiedział jak mnie to też wkurza,ale nie powiem potrafię się zemścić i sam później tym ludziom siedzę na spawnie,no ale wtedy to już się plują,bo tak nie można i cię wyzywają i jak widać sami to zapomnieli jak wcześniej ciebie w ten sposób zabijali.

Co do tematu sprawdź to:

Opublikowano

A żebyś wiedział jak mnie to też wkurza,ale nie powiem potrafię się zemścić i sam później tym ludziom siedzę na spawnie,no ale wtedy to już się plują,bo tak nie można i cię wyzywają i jak widać sami to zapomnieli jak wcześniej ciebie w ten sposób zabijali.

Co do tematu sprawdź to:

Owy sposób u mnie nie działa :/ A szkoda :/

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...