Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem] Lol ani zadna inna gra niewykrywa grafiki

szkola123

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Jeżeli DirectX nie pomoże to w zestawie do komputera (laptopa) zawsze powinieneś dostać płytkę z sterownikami, na niej powinny być sterowniki od karty graficznej, jeśli nie masz tej płytki to nazwa karty graficznej w google i dopisujesz sterowniki.

Pozdrawiam

cualquiera que me pueda ganar en la carretera

Opublikowano

Jeżeli DirectX nie pomoże to w zestawie do komputera (laptopa) zawsze powinieneś dostać płytkę z sterownikami, na niej powinny być sterowniki od karty graficznej, jeśli nie masz tej płytki to nazwa karty graficznej w google i dopisujesz sterowniki.

Pozdrawiam

Direcxt niepomogl a sterowniki wgralem z strony producenta ;) dalej to samo ;(

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

Zainstaluj DirectX 9.29. Powiedz jaką masz kartę graficzną (pełna nazwa i model) do tego jakiego masz windowsa 7? Home premium, 32/64 bit?

Opublikowano

Jeśli już naprawdę nic nie pomaga to zostaje Ci tylko format Windowsa.

Pozdrawiam.

PS: Przeskanuj jeszcze pc i zobacz czy nie masz wirusa + skan rejestru i czyszczenie bo może masz jakiś błąd w rejestrze.

Opublikowano

Jeśli już naprawdę nic nie pomaga to zostaje Ci tylko format Windowsa.

Pozdrawiam.

PS: Przeskanuj jeszcze pc i zobacz czy nie masz wirusa + skan rejestru i czyszczenie bo może masz jakiś błąd w rejestrze.

Jak moge zrobic formata win jak go 2 godz temu instalowalem -.-

Ja wszystkie zdj bd dodawal w 1 poscie

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

Jeżeli jest świeży Windows (po formacie) to naprawdę już nie wiem co może być przyczyną. Jeśli jest w twoim mieście serwis komputerów lub profesjonalny sklep komputerowy (nie media expert itp) to przejdź się tam i zapytaj. Może oni będą w stanie Ci odpowiedzieć. Bo ja już nie mam pomysłu.

Pozdrawiam.

Opublikowano

Zrób tak jak pisałem Ci wyżej. Jeżeli już naprawdę nie ma wyjścia to daj komputer do serwisu. Zapłacisz te 100 czy 200 zł ale będziesz miał komputer w pełni sprawny ;P

Opublikowano

Oczywiście że musi. Nic nie dzieje się bez przyczyny. Na pewno brakuje czego, może jakiegoś pliku w systemie Windows, może jakiegoś odpowiedniego sterownika. Żeby to zrobić musiał bym siedzieć przy twoim pc. Bo z tego co pisałeś to wynika że problem leży po stronie Windowsa który nie chce przyjąć sterownika. Spróbuj zainstalować starszy sterownik, może to spowoduję że Windows go wykryje.

Pozdrawiam.

@EDIT

Zainstaluj także sterowniki od monitora, może to przyniesie pożądany efekt ;)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...