Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Full Cryt Runki

BC'Seed

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Opłaca się na jakiejś postaci składać runy pod full kryty? Na jakimś Tryndzie, czy innym klocku? Podobno niektórzy biora to nawet pod suppy.

Opublikowano

Pod Trynde się nie opłaca ....

Pasywka + Phantom Dancer lub Statikk Shiv (jak kto woli. Ja preferuje Phantom'a) + Infinity Edge + dobre masteriesy = 90-100% na kryta. Więc nie rób mu run pod kryta. Kupujesz runy (czerwone-MARK i niebieskie-GLYPH) pod AD i (zółte-SEAL) pod armora, a quintessence także pod AD.

Pozdrawiam. :)

cualquiera que me pueda ganar en la carretera

Opublikowano

Niebieskie pod AD? Chyba pod magic resist ... Dostajesz na topa kennena, rumble'a i Cie zjada ... Jedynie co ratuje to sustain

Ja mam zrobione tak jak napisałem i jakoś daję rade :)

Te runy co napisałem są pod full AD, oczywiście nie musisz robić GLYPH pod AD możesz zrobić tak jak kolega napisał wyżej pod magic resist :)

Pozdrawiam :)

Opublikowano

na gp są doskonałe

Po co Ci runy na GP skoro można kupić przedmioty w grze? Lepiej mieć więcej AD + kryta z itemów...

Opublikowano

Boże..

Autorowi postu chodziło o obrażenia od kryta a nie szansy na niego... naoglądał się za dużo Siva HD =.= (

)

Runy pod obrażenia od kryta świetnie się spełniają na Tryndzie jak i GP stajesz się bardzo potężny w Late ;d

Jeśli chodzi o ADC to mógłbyś np na Ashy zmieszać trochę AD z obrażeniami od kryta to też by CI dało niezłego kopa do passywki.

FULL w runach + passywce możesz mieć o ile pamiętam 54% :) (Darmowy efekt IE)

PS. Nie bierz przykładu z Siva :) on raczej wymyśla swoje, często trollowate bulidy, oraz gra postaciami typu garen AP :D

yyyyyyyyy mleko?!

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...