Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem] Gra ze znajomymi

jedzbudynie

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

od pewnego czasu gram z znajomymi, niestety gra wydaje sie pobugowana i nie da sie dolaczyc razem do gier, trzeba sie zapisywac w tym samym czasie zeby jezdzic razem.

jest jakies rozwiazanie tego problemu?

Opublikowano

Niestety nie ma, można brać prywatne wyścigi, ale wtedy jeździsz tylko ty i koledzy, których zaprosisz, a nagrody są żenujące. (takie jak na Single Player)

Więc pozostaje tylko zsynchronizowane dołączanie do wyścigu, polecam dogadać się przez TeamSpeak.

PS. Jak już raz uda się wam dołączyć, to po wyścigu klikacie "ścigaj się ponownie" i możecie jeździć nadal razem, bez potrzeby ponownego łączenia.

HB5fLf7.png

Opublikowano

Niestety nie ma, można brać prywatne wyścigi, ale wtedy jeździsz tylko ty i koledzy, których zaprosisz, a nagrody są żenujące. (takie jak na Single Player)

Więc pozostaje tylko zsynchronizowane dołączanie do wyścigu, polecam dogadać się przez TeamSpeak.

PS. Jak już raz uda się wam dołączyć, to po wyścigu klikacie "ścigaj się ponownie" i możecie jeździć nadal razem, bez potrzeby ponownego łączenia.

Nie prawda, jeździłem z kolegą ucieczki drużynowe i wypadł mi najpierw neon, a później zabarwienie szyb (chyba zielony).A znowu na normalnym wyścigu 10 tys gotówki.

Zrób grupę, przy wyścigu wybierz "wyścig prywatny" a później "Zaproś grupę". Uwaga, to nie zawsze działa (czasami nie chce zaprosić do gry)

461151420292002410470.png
Opublikowano

To nie ma różnicy jak zapraszamy.Ważne aby druga osoba miała w ustawieniach wyłączone "Odrzucaj automatycznie zaproszenia do prywatnych wyścigów".

Opublikowano

Ja piszę o wyścigach, a ty mnie krytykujesz i wyjeżdżasz z ucieczką drużynową, o której nawet nie wspomniałem.

PS. Lepiej zapraszać z listy znajomych :)

Ciągle dropią podobne lub takie same nagrody.

461151420292002410470.png
Opublikowano

Ciągle dropią podobne lub takie same nagrody.

Z nagrodami się zgodzę, bo w prywatnych wyścigach, np. sprint lecą różne, ale patrząc na gotówkę i reputację, to na multiplayer leci więcej niż na prywatnym wyścigu.

HB5fLf7.png

Opublikowano

Wlasnie, ze na prywatnych leca czesciej czesci ;c

Co do tematu popatrzcie w ustawieniach spolecznych, czy nie macie filtrowania graczy/odrzucania zaproszen itp ;z

93353141365207679707.png
by kml14

Cytat

I fight for peace, that's what I'm up here for.

- Patrick ,,PJ" James

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...