Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Champ] Czy Zed to dobra decyzja.

metin21998

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, dawno tu nie zagladalem, lecz mam problem :)

Czy warto kupic Zeda ? Czy da rade w tf, 1 v 1 itp ? Czy jest trudny do ogarniecia ?

Czy potrzeba do niego jakiegos wiekszego skilla niz Braz III ?

Mam juz 3870 IP i jeszcze 13 bost PZ, wiec jutro bede juz mial 6300 i nwm czy go kupic.

Wyccaruje ten BRAZ :D ?

A koledzy mowia, ze nie warto to ja juz nwm, ale spytam sie tutaj was ! :D I wy podejmiecie decyzje za mnie...

Niech wypowie sie ktos go gral nim na rankedach :P

Za odpowiedzi likee..

20utztj.jpg

Opublikowano

Tak, kupno zeda to swietny pomysł. W tf zadaje duzy dmg, a w 1vs1 nie ma sobie rownych(jak ma sie ulta). Dodatkowo esc mech+ wieloliniowosc

Opublikowano

Tak, kupno zeda to swietny pomysł. W tf zadaje duzy dmg, a w 1vs1 nie ma sobie rownych(jak ma sie ulta). Dodatkowo esc mech+ wieloliniowosc

Na brązie to zły pomysł.

Jeżeli jesteś na brązie to go nie ogarniesz.

Nie kupuj, szkoda ipkow.

Kup postać jakąś która jest o wiele łatwiejsza.

Nie sugeruj się odpowiedziami typu op champ kupuj. Kup na przykład katarinę nie wiem coś z niskimi cd.

Jeżeli potrzebujesz pomocy pisz na Prywatną skrzynkę. Chętnie wytknę ci błędy i powiem co robisz źle  

Opublikowano

Kurde szkoda , że brąz wiesz w bronze panuje przekonanie (Ja jestem najlepszy i chuj) , polecił bym Ci inną postać ponieważ Zed po prostu energie pochłania trzeba wiedzieć co i jak kiedy używać skilli . W early nie jest jakąś miazgą , więc radził bym grać ostrożniej. Uwierz mi , że jak go nie ogarniesz nic nie zrobisz.

QcT.png

Potrzebujesz pomocy na temat top lane lub midzie? pisz na PW

Opublikowano

Nie ma znaczenia w jakiej lidze jestes. Nim zaczniesz grac zedem rankedy pograj kilkadziesiąt normali/rankedow nim. Moze i łatwy nie jest, ale wazne bys nie grał rankedow nim jesli nie nauczysz bardzo dobrze grac.

Opublikowano

Na brązie to z pewnością NIKT nie będzie wiedział jak grać na wukonga na midzie, a to jest banalna postać do ogarnięcia więc osobiście bym Wukonga polecił, w innych tematach masz jego plusy i minusy bo sporo ich ostatnio o małpiszonie ;P

Opublikowano

Bierz Zeda, po jakimś czasie nauczysz się nim grać.

• Escape mechanizm
  • Dash
  • Dmg od % zadanych przez nas obrażeń
  • +/- Energia
  • Zabija większość postaci na combo po 11lvl
  • Łatwa farma
  • %max hp jako magic dmg jeżeli przeciwnik ma mniej niż 50% hp

652601399840421198520.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...