Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Jak ominąć bana ?

Sashimo

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Sprawa wygląda tak że dostałem od GF bana i nie wiem jak go obejść ;/ nowe konta nie pomagają bo od razu dostają bana a zaś kasowanie i instalacja gry na innym dysku też nic nie dała ;/ co trzeba zmienić na kompie żeby mnie nie wykryli ?

1452284540-syg_sashimo.png

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

też szukam odpowiedzi na to pytanie bo dostałem bana za handel wirtualną gotówką :P gdy typkowi po prostu dałem gold bo mnie zamęczał i dostałem reporta :P

Opublikowano

Prawdopodobnie adres MAC, numer HDD i IP. Tak w większości gier było no i w ligach. Ale jeśli się mylę to mnie poprawcie !

PMK3yt4.png

Opublikowano

Zrobił ktoś to ? Też mam bana za multi konto, a chciałbym pograć ponownie. Tylko teraz pytanie co zrobić. Może ktoś rozwiązał ten problem, jak tak proszę o podanie sposobu na to .

Dodam że, zmiana IP i reinstal systemu nic nie dał. Zmiana adresu MAC też nic nie daje, przynajmniej takie wypowiedzi widziałem na necie o tym adresie MAC.

Opublikowano

Być może dostałeś bana na jakieś cyferki w twojej karcie sieciowej, wymień albo po prostu nowy komp/net.

Opublikowano

Znaczy powiem tak. Z routerem nie ma to nic wspólnego, bo na drugim moim kompie działa tera normalnie. Ale jest ten problem, że tamten komp jest słaby i laguje ta gra. Chciałem zobaczyć czy to nie ma czegoś wspólnego z dyskiem twardym, ale niestety mam inne dyski w kompach i nie działa jeden na drugim :/ Jeżeli ktoś ma taką możliwość to mógłby sprawdzić czy to nie jest coś z dyskiem.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...