Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie]Singed

Applejack272

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

3x RoA może i masz w ch***j HP'a i many, żeby oblecieć 5x cały Summoners Ritf z włączoną trucizną, ale to jest nadal tylko FLAT HP, nie masz defa prawie, jesteś papierowaty as hell, tylko masz dużo hit pointów. nic więcej. IMO najlepiej kupić RoA, Ryails, Liandryn's Tornment i masz ok 1,5k HP'a z rodów + HP z pasywki, do tego Frozen Heart (kolejne HP z many i def + b. dobry passyw) a jak za mało ci dimejdża, to zawsze masz Rabbadona :P (ale te 3 pierwsze itemy dają ci tak powalony dmg, że nic więcej ci już nie potrzeba :) )

Opublikowano

Jak wiesz, że wygrasz gre, to możesz kupić, bo będzesz miał dużo hp,armora, ap. Aczkolwiek jeśli jest gra w miare wyrównana, to nie opłaca się kupować 3x RoA, bo nie będziesz miał armora i mr.

279981407253602336505.png
Opublikowano

Jak wiesz, że wygrasz gre, to możesz kupić, bo będzesz miał dużo hp,armora, ap. Aczkolwiek jeśli jest gra w miare wyrównana, to nie opłaca się kupować 3x RoA, bo nie będziesz miał armora i mr.

Roa nie daje armora. Ale mam nadzieję że tylko przejęzyczenie :)

Jeżeli potrzebujesz pomocy pisz na Prywatną skrzynkę. Chętnie wytknę ci błędy i powiem co robisz źle  

Opublikowano

Imo dobre wyjście. Mamy wtedy ogrom HP, ogrom many i trochę Ap, a w dodatku pierwszy pasyw nie jest unique tak więc dostajemy jeszcze część tych bonusów co czas. Szkoda tylko drugiego pasywa tego itema, który jest unique, ale z czasem to on i tak staje się zbyteczny zwłaszcza w late. Trzeba tylko zaopatrzyć się również w jakiś item pod defa/mr, np. frozen heart albo abyssal.

Opublikowano

A ja gdzieś przeczytałem że RoA na Singedzie już się nie kupuje ;d , only Archangel o.O

Opublikowano

A ja gdzieś przeczytałem że RoA na Singedzie już się nie kupuje ;d , only Archangel o.O

to źle przeczytałeś... IMO RoA na takich champach jak: Singed czy Ryze to jest jeden wielki MUST HAVE!

Opublikowano

Cóż... ja wolę archangel, rylai, abyssal, maske, thormail/raduin i butki ale jak kto lubi ;o

Opublikowano

Siemka,Dyrus w pro player picku wspominął o Singedzie pod 3 różdżki wieków. Co o tym sądzicie?

stakowanie ich jest dobre na niskim elo sporo idzie wychiagnac jednak jestes strasznie papierowy (sporo hp malo mr i armora) jak chcesz sie tak bawic polecam kupienie butów 3 roa i archanioła do tego cos zhonia

Do takiego stakowania Roa idealny jest Ryze Ladne pierdzielniecie posiadasz

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...