Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Ankiety

prorocze

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Od kilku dni mam cos w stylu "w twoim kraju nie ma dostepnych ankiet" czy cos takiego, przedtem wszystko dzialalo cacy, nawet ten "bug" z tym linkiem na ankiete za 134 boosty. czym mzoe byc to spowodowane i jak "przywrocic" dostep do ankiet? z gory dziekuje za pomoc

Opublikowano

Duzo osob co uzywalo tego buga ma ten problem.

Ja mam same platne, a niektorzy w ogole nie maja zadnych ankiet.

Ja jeszcze sprobuje wyslac ticketa do SP i zobaczymy co odpisza.

Tez nie wiem czy to ban czy tymczasowa blokada.

Opublikowano

a probowales moze zmienic ip na zagraniczne? albo cos? ja sie nigdy tym nie bawilem wiec musial bym poradniki czytac itp ;d w kazdym badz razie, jak sie cos dowiesz, to jak nie tu to na PW MOZesz napisac ; ]

Opublikowano

a probowales moze zmienic ip na zagraniczne? albo cos? ja sie nigdy tym nie bawilem wiec musial bym poradniki czytac itp ;d w kazdym badz razie, jak sie cos dowiesz, to jak nie tu to na PW MOZesz napisac ; ]

Ja przy zmianie IP na zagraniczne nie mailem wtedy zadnych ofert i pisalo w tlumaczenie z roznych jezykow ze nie ma dostepnych ofert w twoim kraju.

Probowalem kilkoma programami.

SP maja dobre zabezpieczenia i ciezko je obejsc, a jak ktos obejdzie moze dostac bana.;)

Jak mi odpisza to napisze ci PW.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...