Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Champ] Support za 6300

cieslak

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

To zalezy jak chcesz tankowac itp. To kup leone lub thresha, a jesli chcesz bic pomagace skille i leczyc to lulu albo nami. Zyra to ap na mida to nie jest support ona ma robic dmg.

25hpys2.png

Bo potęga jest w Klausie

Opublikowano

To zalezy jak chcesz tankowac itp. To kup leone lub thresha, a jesli chcesz bic pomagace skille i leczyc to lulu albo nami. Zyra to ap na mida to nie jest support ona ma robic dmg.

Ma być suppportem. Hmm? Jeżeli Zyra nie jest supportem to dlaczego jest grana na support na LSCach?.

Nami imo najlepsza.

Pod ostatnim buffie miazga z dwoma podrzutami.

Najmocniejszy heal w grze z supportów.

Słaba pasywka.

Taka coś jak słabsza pasywka Janny.

Jeżeli potrzebujesz pomocy pisz na Prywatną skrzynkę. Chętnie wytknę ci błędy i powiem co robisz źle  

Opublikowano

bierz leona tanisza , a jest zajebista , jeszcze mozesz isc na jungle nią :P , ma kilka stanów , tankowata , poprostu zajebista

/zakaz handlu

Opublikowano

Moim zdaniem na nasze czasy najlepszym suportem jest Sona , ale jak mam ci pomóc sądze , że najlepsza będzie nami

Ma 2 podrzucenia (ult i bańka )

Daje sporą ilość hp jej heal

Ult ma duże pole zasięgu

QcT.png

Potrzebujesz pomocy na temat top lane lub midzie? pisz na PW

Opublikowano

Ja polecam osobiscie Thresh'a możesz go zrobić pod rózne buildy
Ap-Ad-Tank-Support wiele opcji :-) hybryde tez da rade :-D
Thresh ma kozackie E ogarniajacy thresh = wygrany bot

Pomogłem ? Odwdzięcz się klikając xWDQPsX.png !

Opublikowano

Thresh, the best support.

Na początku żałowałem troszkę wydanych 6.3k IP na supporta, ale po 40-50 grach rankingowych stwierdzam, że tą postacią można carrować gry. Większość z was myśli, że "carrowanie" gry jest wtedy, gdy się ma 10-0 na topie against jakieś warzywo. Nie, carrować jedynie może jungler albo ogarnięty support.

Thresh'em można grać na dwa sposoby, lepszy jest ten pierwszy, ale uwielbiam grać drugim.

Pierwszy:

Gra deffensywna, Twój adc musi last hitować, ty próbujesz pasywke ładować w enemy adc i tak się gra toczy do 6 lvl, jeżeli enemy nie robią jakiś wjazdów w Was. Jeżeli zrobią, to popadają, dobre Q, potem E i delikwent śpi. A po 6, to można już robić wjazdy samemu.

Drugi:

Gra offensywna, do 3 lvla spokojnie, a po 3 - ostry harras. Combo: Q > latarnia > E ( nie zapominaj o aa, ponieważ masz pasywkę)

Polecam Ci kupić Tresha, tylko nie zrażaj się nim po 5 grach jeżeli Ci coś nie wyjdzie.

jjwxlXl.jpg

Sygna by

Nathalie <3

Opublikowano

Bierz Nami, aktualniue tier GOD support.

Tylko czekać na LCS i insta pick/ban.

Aktualnie najbardziej uniwersalny support,masa CC, masa ulitity, heal, boost do aa, boost do ms po prostu masakra....

Opublikowano

Jeśli z tych dwojga to nami +/- masz wyżej.

Ja Ci polecam blitzcranka

-przyciągniecie z mega zasięgiem

-podbicie w góre

-ulti z ładnym DMG

jedyny minus to, to że jak użyjesz Q,E,R jesteś chodzącym wardem.

Dodam że jeśli ogarniesz graba BOTa masz wygranego taki ADC bez flasha albo coś typu teleport eza nie ma praktycznie szans uciec.

graphic.png

Opublikowano

Jeśli z tych dwojga to nami +/- masz wyżej.

Ja Ci polecam blitzcranka

-przyciągniecie z mega zasięgiem

-podbicie w góre

-ulti z ładnym DMG

jedyny minus to, to że jak użyjesz Q,E,R jesteś chodzącym wardem.

Dodam że jeśli ogarniesz graba BOTa masz wygranego taki ADC bez flasha albo coś typu teleport eza nie ma praktycznie szans uciec.

Nie zapomnij że ma słabą pasywkę, nie ma aur wbudowanych oraz heala, do tego pasywka ulta przeszkadza ad carry w last hitowaniu.

Jeżeli potrzebujesz pomocy pisz na Prywatną skrzynkę. Chętnie wytknę ci błędy i powiem co robisz źle  

Opublikowano

Thresh>All przez swoją unikalną mechanikę.

• Shield
  • Możliwość przyciągnięcia sojusznika do siebie
  • Darmowy armor oraz ability power
  • Grab
  • Doskok
  • Przyciągniecie/Odrzucenie
  • 99% aoe slow
  • Wysoki dmg jak na supporta.

652601399840421198520.png

• 2 tygodnie później...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...