Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Na czym polega WarZ?

_Martin_

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Napier*** zombie i jak gracza zobaczysz to lecisz na niego z pelna para i zabierasz mu itemy i uciekasz z bananem na mordzie ^^

Opublikowano

Hahahahahaha. Kolega wyżej nie mógł tego lepiej określić.

Powracając do tematu to w WarZ głównie chodzi o surwival przed zombie jak i przed graczami. Moim zdaniem teraz w WarZ jak już ktoś pogra z tydzień to dochodzi do wniosku że tylko opłaca się iść napierniczać z graczami :D

Opublikowano

W grze, chodzi o to aby przeżyć. Całość dzieje się w postapokaliptycznym świecie, gdzie panują zombie. Jak jusz pisałem chodzi o to aby przetrwać. Niestety, ale zombie nie są największym problemem. Najgorsze jest starcie z graczami. To oni są niebezpieczni i mogą nas zabić. Gra cały czas dzieje się w trybie online (multiplayer). Nie ma tam trybu coop oraz singleplayer. Warto też wspomnieć, że postacie w grze przenoszą się między serwerami :). Gra jest w miarę dopracowana. Znalazłem tam kilka bugów, ale nie są jakieś "poważne".

CPU: i7 5820k GPU: Asus GTX 660 RAM: G.Skill Ripjavs 4 16Gb MOBO: Gigabyte x99 Gaming 5P CASE: FD Define XL

Klawiatura: Sharkoon SkillerMech SGK1 Mysz: Razer Naga 2012 Headset: Sennheiser HD558 Mikrofon: Novox NC-1 Monitor: Syncmaster TA350

Opublikowano

Zeby nie zakladac nastepnego tematu to mozecie mi napisac jak to jest z serwerami?Wejde na inny serwer i gram od 0? I co sie dzieje kiedy zostaniemy zabici?

"Pewność wypisaną mam na twarzy"

Opublikowano

Zeby nie zakladac nastepnego tematu to mozecie mi napisac jak to jest z serwerami?Wejde na inny serwer i gram od 0? I co sie dzieje kiedy zostaniemy zabici?

Nie, nie musisz zaczynać od początku masz te same przedmioty jak na innym serwerze.

Jak zostaniesz zabity to wszystkie przedmioty, które miałeś przy sobie wypadają i musisz czekać godzinę żeby się odrodzić lub wpłacasz 40gc.

CPU: Intel Core i5 - 2500k 3,3 GHz

MOBO: Asrock P67 Pro3 B3

RAM: Kingston HyperX 12GB 4x2 + 2x2 DDR3 1600MHz

GPU: MSI RADEON 6950 2GB TWIN FROZR II

HEADSET: Steelseries Siberia v2 Green

MOUSE: Razer DeathAdder 2013 + Razer Galiathus

KEYBOARD: Razer BlackWidow 2013

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...