Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

LCPDFR - grywalność

alexooo

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemasz! Mam pytanko odnośnie LCPDFR: czy ciężko jest opanować mod LCPDFR? Patrzyłem na te wszystkie kombinajce klawiszy, i wydaje się byc trudne - a jak wasze wrażenia?

A i mam pytanko jeszcze jedno: Czy ten mod będzie działał na GTA IV Premium Games? Dodam że nie wiem w ogóle co to Premium Games - koledzy mówią mi że to tylko wydawnictwo - jednak wole się upewnić.

Opublikowano

Kupuj, zainstaluj. I zobaczymy, co z tego wyjdzie, JAKI FAKT.

Chetnie się tu tego od Ciebie dowiemy.

Powodzenia w zakupie, tej gry, w instalacji, i w samej w grze.

bez gif

Opublikowano

Powiem Ci, grałem na LCPDFR i klawiszologia wcale tak nie przeraża, można sobie zainstalować jeszcze jeden mod, a mianowicie vPoliceHelper i wtedy otrzymujesz taki telefonik policyjny, z którego możesz wzywać wspracie, karetki, holowniki i inne gówna nie znając tych wszystkich klawiszów. Co do samego modu potrafi naprawdę wciągnąć, ale na dłuższą mete nie polecam.

WaldzioxD.png

Opublikowano

A i mam pytanko jeszcze jedno: Czy ten mod będzie działał na GTA IV Premium Games? Dodam że nie wiem w ogóle co to Premium Games - koledzy mówią mi że to tylko wydawnictwo - jednak wole się upewnić.

Telefon, przy GTA IV, pojawia się w 1-szej misji.

bez gif

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...