Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Skiny :)

ultracod123

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam was serdecznie i mam kilka pytan.

Chodzi mi o to, ze mam 1350 RP i mam zamiar kupic jakies skiny. Mam na oku skin do Morgany za 1350 albo 2 z wyprzedazy. Co byscie polecili? Podoba mi sie ten skin do Ahri (wam tez? :D).

Kupilbym go i jeszcze jakiegos z nastepnej wyprz, ale mam tez sklonnosc do skina Morgany, bo jest bardzi rzadki, przez co ma u mnie wzgledy. xD

Co wy byscie zrobili? Z gory dzieki

Opublikowano

Nikt za Ciebie nie wybierze, każdy ma inny/podobny/taki sam gust. Jednej osobie podoba się taki, innej osobie nie.

Tak jak już Ci tutaj inni użytkownicy napisali, kup skin do postaci, którą grasz. Po co Ci skin do postaci, której nie używasz? Szkoda RPków.

Morgana jest moim ulubionym championem, więc bym do niej kupiła. Wg. mnie Ahri ma paskudne nicki ;p

Opublikowano

Kupiłem tego skina do Ahri. Jest ona moją ulubioną postacią, a tego skina wg mnie nie da się opisać słowami. Jak Ci się chociaż trochę podoba, to polecam. "W" jest bardzo fajnie zmienione, a bardzo realistycznie palące się ogony są równie niesamowite. Proponuję kupić 2 skiny z wyprzedaży, w tym Foxfire Ahri. ;)

1389638202-U295319.png

Opublikowano

Skina do morgany nie opłaca się kupować, tym bardziej że był on za 975 wcześniej, jedynie na przecenie.

Według mnie lepiej kupić skina do ahri (foxfire), najlepszy skin do niej, dodatkowo ma zmienione animacje.

652601399840421198520.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...