Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem]Zacinanie się postaci

xeNx

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam!Mam problem.Po formacie w grach typu Lol zaczęła ,,zacinać",mi się postać.Mam zainstalowane wszystkie sterowniki i potrzebne programy do działania Lol'a.Proszę o pomoc,z góry dziękuje.

Opublikowano

Powodem jest wysoki ping, czy niskie FPS?

Jak wysoki ping to skontaktuj się z dostawcą internetu, albo po prostu kup lepszy internet. Popraw łącze i wyłącz zbędne aplikacje.

Jeśli to drugie, to wyłącz lub zmniejsz jakość cieni na minimum. Można też wybrać się na zakupy po nowy sprzęt, jeśli masz stary.

Opublikowano

Fps'ów mam ok.50 ping też niski bo utrzymuję się w okolicach 50 ms,cienie na minimum a sprzęt taki stary nie jest :>

Opublikowano

Jeżeli komputer jest zaraz po formacie to taki okres będzie utrzymywał się około tygodnia. Bynajmniej tak było w moim przypadku... Powodem takich (LAGÓW) jest pobieranie i instalacja aktualizacji do systemu windows... Jeżeli po tym okresie gdy wszystkie aktualizacje się zainstalują dalej będą przycinki zresetuj BIOS. a następnie ściągnij nowe (sterowniki) do Bios'a Po formacie Bios wraca do stanu pierwotnego. Brakuje mu dużo rzeczy do poprawnego działania. Pozdrawiam.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...