Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Dyskusja] Samsung galaxy mini

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Telefon jak inne, bardzo tani. Nie wiem jak u innych ale mój sie nie przycina, co do motywów to wszystko jest w markecie i najlepiej jak sam wybierzesz wedle swojego gustu.

Opublikowano

Szczerze? Pomijając moją antypatię do wszelkich Samsungów niższej klasy, telefon nie jest jakiś super. Oczywiście do dzwonienia czy pisania smsów starczy, ale w tej cenie można znaleźć coś ciekawszego. Motywy sobie musisz poszukać na konkretną wersję telefonu/Androida, ewentualnie jakieś nakładki, ale nie wiem czy nie zmuli Ci to sprzętu.

Opublikowano

Mam tego oraz s3.

Porównać? Nie ma po co, wiadomo.

Telefon mi służy do dzwonienia smsowania, fejsa i aska, bo np mpc mi juz dlugo sie wczytuje(nie jest to wina neta)

Do youtuba zadnych zastrzezen nie mam. Jedyne co to glosnik mogl byc troche glosniejszy ale ujdzie.

Systematyczmie czyszcze ram, przy duzej ilosci otwartych apk telefon laguje. W sprawie gier:

Nie zgadzam sie z opnią co poniektórych bo gry ładnie chodzą. Oczywiscie wiadomo, ze najnowsze budzetowki

nie pójdą, ale takie jak angry birds, hill climb racing, slenderman czy speedx smigają.

Ogólnie jezeli nie chcesz przeplacac za telefon, w ktorym android to taki maly dodatek to Ci go serdecznie polecam

image.png 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...