Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem] Wtf

Raen

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. Mam taki mały problem otóż miałem 3304 IP a teraz mam 1779 a nic nie kupowałem więc wtf? o.O A druga rzecz to taka, że odebrałem reedemy za refferale i tylko dostałem jednego... ale to chyba przychodzi wciągu 72h jak się nie mylę? Pisać do supportu czy poczekać do jutra albo coś?

E6c9g1v.gif

Opublikowano

1. Sprawdź dokładnie historię zakupów, jeśli rzeczywiście z listy będziesz mógł odczytać, że nic nie zostało kupione, to możesz napisać do supportu.

2. Poczekaj do jutra.

Opublikowano

Może Visual Bug?

Kliknij na jakiegoś czempiona w sklepie i sprawdź ile dokładnie masz IP :3

Dzięki mistrzu :> masz Like. To jednak jakiś visual bug bo tak naprawdę to mam 5304 IP a pokazuje mi 1779. Jak kupie jakiegoś championa to odbuguje mi się i będzie już prawidłową ilość IP pokazywać?

E6c9g1v.gif

Opublikowano

Dzięki mistrzu :> masz Like. To jednak jakiś visual bug bo tak naprawdę to mam 5304 IP a pokazuje mi 1779. Jak kupie jakiegoś championa to odbuguje mi się i będzie już prawidłową ilość IP pokazywać?

Tak, kup nawet najtańszą rune.

279981407253602336505.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...