Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[PYTANIE]Pakiety dla inżyniera

RRBrygada

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Tak jak w temacie jaki jest najlepszy pakiet dla inżyniera?

Aktualnie mam pakiet z mp5 + dodatki i MP-443 Elite

Znów mam do wydania 10k fundsów co się opłaca?

Jeśli się nic nie opłaca to wezme pakiet dla snajpera :)

Opublikowano

No jak masz mp5,to nic nie bierz na mecha. Kup jtiger na zwiadowcę, znakomicie sie nim gra.

Opublikowano

Na Twoim miejscu wziąłbym ten z XM8, choć nie wiem czy ci się opłaca. Dodatki tylko trochę lepsze, a pistolet już masz.

YGsMv3q.jpg
Opublikowano

Nie, gdzie ja piszę, że XM8 lepszy? :P MP5 ustępuje tylko G53. Chodzi mi o dodatki, ale nie ma wielkiej różnicy.

YGsMv3q.jpg
Opublikowano

No to nie kupuj nic. Idź w snajpera, tam nie wystarczy mieć 1 pakietu żeby kosić na wszystkie sposoby.

YGsMv3q.jpg
Opublikowano

Jak wiesz, że będziesz grał SKSem to jak najbardziej bierz. Polecam też ten z M95 - niedrogi, a ma bodajże Precyzyjną lufę, konieczną w snajperkach.

YGsMv3q.jpg
Opublikowano

Więc dobrze który pakiet kupić? Mam JTigera i 10500 fundsów :) Kusi mnie VSS a jak jest z sks'em?

SKS podobno dobry jest, kiedyś chciałem go kupić.

461151420292002410470.png
Opublikowano

Na snajperze weż pakiet z m95, bo ma dobrą broń na daleki dystans, i znakomita lufę, która doda 100m zasięgu.

SKS podobno dobry jest, kiedyś chciałem go kupić.

Sks ma duzy zasięg, ale nie zdejmiesz nikogo na 1 headshota nawet na 1 metr.

Jeżeli poszukujesz listy ID przedmiotów Minecraft, komend WorldEdit, to zapraszam do mojego poradnika!

25hmxok.png

Opublikowano

Ale skoro masz dodatki to opłaca się pakiet? sam karabin wyjdzie taniej od pakietu a skoro masz tam dodatki to po co cały pakiet na raz?:D

A co do karabinu to wysoce automatyczny z dużym dmg to ciężko bo półautomaty mają dość niskie dmg ale z półautomatycznych najlepszy jest SKS i jak coś to kupuj właśnie SKS choć jeśli sie nie myle nie zabija 1 hitem nawet w głowe

LOL

Opublikowano

Ale panowie mam L96 + Dodatki :) Chodzi mi o wysoce automatyczny karabin z duży pie...walnięciem :D

A to bierz VSS z Kreftdjur. Chyba, że chcesz półautomatyczny karabin- to wtedy weź m82a3

Opublikowano

Wziąłem VSS :P Zobaczymy ile jutro mi fundsów dobędzie to może kupie SKS'a

Będę potrzebował na dniach waszej pomocy co mogę kupić na medyka do 10 tys :)

Opublikowano

Szczerze? Nic. Brutusa zlikwidowali,tp nie ma dobrego pakietu. Już lepiej pakuj w szturma- kreftdjur i aek.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...