Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem]Z luncharem ba AnjoCaido

QerDark

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Problem polega na tym że:
Gdy ruszę myszką na serwerze gra zacina się jakbym miał lagi, ale gdy nie ruszam myszką tylko poruszam się po mapie wszystko jest w porządku.

To wina mojego kompa? =================> Wcześniej wszystko ładnie działało.

To wina prędkości mojego neta? ==========> Może mam wolny internet ale wydaje mi się że wszystko jest w porządku.
Przez co mam taki problem? ==============> Nie mogę znaleźć przyczyny zacinania się gry.
Jak to naprawić? =======================> POMOCY!
To wina lunchera? =====================> Czemu?
Muszę zmienić lunchera? ================> Na prawdę lubię ten luncher i nie chce go zmieniać!
Polecicie mi jakiś zamiennik (inny luncher)? ==> Bo ja trafiam na takie które nie działają lub są zawirusowane...

Opublikowano

Najlepiej jest zmienić na inny luncher

Zapraszam do lajkowania!!! Pomgołem/Podoba Ci się moja treść? Daj Like i zostaw coś po sobie :)

thumb_pre_1374837071__884049964027144348

Opublikowano

Dziękuję to może być wina zapchanego dysku tak jak napisał TheSimson. Ponieważ VirtualDj PRO też mi się zacina jak ruszam myszką (a wcześniej się nie zacinał).
Co muszę zrobić żeby przyspieszyć działanie kompa? Przeinstalować Windowsa?

Opublikowano

Najlepiej przeinstalować kompa.

Najlepiej na Windows 8 w wersji 64-bitowej(o ile twój procesor to wytrzyma - jeśli nie to wgraj wersję 32-bitową).

Jeżeli twój procesor ma mniej niż 2,5GHz to daruj sobie i wgraj Windows XP(oczywiście 32-bitowy bo x64 to wielki bug) ew. Windows 7/Vista(w Viście możesz mieć problemy z instalacją wielu programów, nie polecam).

Jeżeli nie chce Ci się bawić w reinstall. To usuń zbędne programy, pliki i wyczyść komputer programem CCleaner lub Tune Up Utilities 2013, choć nie wiem, czy ten drugi ma tą funkcję. Pierwszy jest darmowy :)

/edit: Przeskanuj kompa. To może być wina wirusa zapisującego ruchy myszki.

Opublikowano

Masz na bank za mało ramu na pc.

Albo w luncherze nie dałeś 1GB minimum ramu.

1391075603-U401469.png

|User||Blue Member||KidMod Pokémon GO||Moderator Pokémon GO||ExModerator|

Opublikowano

Ramu mam 2,5GB ale i tak wolę Windowsa XP. Przeskanuję jeszcze kompa i spróbuję z tym programem... Jeżeli to nie pomoże to zadzwonię po kolegę żeby mi windowsa przeinstalował bo ja nie lubię się z tym bawić. Wszystkim dziękuję. Lajki na 100% polecą tylko może nie wszystkie dzisiaj. Do zamknięcia.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...