Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Info] jD Elites priv srv

Gość Pan Maciek

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Nie dość że strona internetowa niedostępna to w dodatku avast wykrywa mi jakieś zagrożenie

1371988330-U644589.jpg

Mentor | Moderator DarkOrbit | Postwriter | exModerator

Opublikowano

"Zarażenie URL:Mal" Pfff

Myśle że skoro nowa strona to pokazuje jako wirusa.. ale to jest jedyna zawirusowana strona na 2499 więc..

Opublikowano

@danio102

biłeś we mnie xD ;D

@Up

Ja wbiłem i żadnego wirusa mi nie znalazło, ale i tak nie ma co na tym "privie" robić..

auJfJuu.jpg

Hardstyle < 3

Pomogłem daj like ; ))

Opublikowano

@up usuń to i weź nie wkurwiaj userów, nie każdy ma ochotę to oglądać na forum...
Mi strona jest blokowana, nie moge się połączyć a pokazuje Malware więc wydaje się to lekko dziwne..

7yo9.png

Opublikowano

Ja tam gram. Jak na chwile obecną to świetnie zrobione jest :P. Czekam na "pełną" wersje

Mowiąc "gram" co masz na mysli ? Bo tam nic nie mozna robic oprocz latania.. nawet przez tp nie mozna skoczyc

1377808813-U903831.png

Opublikowano

Mowiąc "gram" co masz na mysli ? Bo tam nic nie mozna robic oprocz latania.. nawet przez tp nie mozna skoczyc

No to kuźwa latam tam. Ale jak będzie pełne wydanie tego to pogram.

Opublikowano

nie wiem inni latają inni nie

ja jestem z tych co niestety...

mogli by coś wrzucić co działa dla wszystkich, a nie 90% fake

:ninja::ninja: :ninja::ninja: :ninja::ninja: :ninja: :ninja::ninja: :ninja: :ninja::ninja: :ninja::ninja: :ninja::ninja: :ninja: :ninja::ninja: :ninja::ninja: :ninja::ninja: :ninja::ninja: :ninja::ninja: :ninja::ninja:

Opublikowano

JD jak naprawisz bicie to napisz bo tak to niema co grac... Pozdro

jD nie jest użytkownikiem tego servera, sam musisz śledzić jego pracę na forum bota lub jego kanale na YT

1371988330-U644589.jpg

Mentor | Moderator DarkOrbit | Postwriter | exModerator

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...