Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Fraya a Arcadia, fps

xXDeathXx

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, gram na serwerze Fraya i chciałbym się zapytać czy na Arcadia nie będzie więcej polaków?

Jeżeli na Arcadia to czy nie będę mieć mniej fps niż na Fraya? (średnio mam 28, wahania mam w granicach 0 - 30 - 60 (bez ui))

Nie mam tak dużego spadku fps ale przy moim aktualnym sprzęcie tera nie powinna mi się nawet włączyć xD

Opublikowano

Może tak.. nie wiem jak jest na serwerze Fraya, ale przecież channele masz to co fps do ludności na dzień dzisiejszy?
Sytuacja na Arcadii wygląda tak, że pierwsze 4 kanały o godzinie 18 są high, 5ty jest medium a reszta jest low, jeżeli nawet o godzinie 24 napiszesz na /a albo /c do Polaczków to zawsze ktoś odpisuje.. no... zazwyczaj

ja wczoraj polskiego pt o 23 znaleźć nie mogłem na island of titans

ale ogólnie nie jest źle z rodakami na serwerze

powiedziałbym że jest ich nawet bardzo dużo, na spotach można spotkać przypadkowo

a sam spadek fps WYDAJE MI SIĘ że może być spowodowany obciążeniem łącza a nie sprzętu xD bo mam wysyłanie 50kbps, pobieranie 700kbps, i w mieście 20-38fps, a normalnie 80+

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...