Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Champ] Kha, Xer, Ziggs or Zac

GoldenUser

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Mam Kha Zixa dlatego go opiszę:

-radzi sobie na topie, midzie, jungli

-dobre escape

-dobry dmg

-dobre combo

-super farma z W

-ewolucje

Opublikowano

Mam KHA'ZIX'a jak i Zac'a ... a Ziggs niedawno był w rotacji więc sobie nim pograłem więc tak...

KHA'ZIX - Po ewolucji "W" Na jungle Bomba 1 skil i zabici. Po Ewolucji "E" Czyli na 11 poziomie jak dlamnie jest to mordor. Kosmicznie silny atak może z łatwością skakać do przeciwników. Co do obrony bez problemu mimo że to typowy Jungler. Nie jest nim ciężko się wbić i zaliczyć PENTE. Polecam tą postać.

Zac- Hmm postać która moim zdaniem też jako tako nadaje się do bicie z uwagi na jego wspaniały ult który zadaje kosmiczny atak. Mało nim grałem więc nie powiem ci bo mi się znudził dosyć szybko..

Ziggs- hmm co by tu ci powiedzieć postać która jest dobra z daleka (jak trafi) w pojedynku jest papierowa. Szybko się nudzi...

Jeżeli chcesz dobrą postać i żeby ci się szybko nie znudziła polecam KHA'ZIX'a. Ogromny atak bez problemu zabija farme na skilla. I z wytrzymałością też nie najgorzej :) Hity też przyzwoite. Pozdrawiam.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...