Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Cały czas 20fps...

Candymen

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Mam problem.Zaczeło się od tego że mój brat właczył stan wstrzymania.Potem odpalilem kompa i wszystko ładnie pięknie.Dopiero potem po odpaleniu steama oraz potem cs'a zauważyłem ze cały czas mam 20fps...

Próbowałem wszystkiego

-Komędy

-Reinstal Cs'a

-Format kompa

Nic nie zadziałało... Wie ktośo co biega?

Będę wdzięczny.

Opublikowano

Ja jestem jego znajomym z reala. Jego komp to hmmm... zabytek? 1 GB ramu, karta graf. radeon xpress 200m. Ja mu format robiłem lecz nie widziałem jak mu po tym cs chodzi lecz widzę że nic nie pomogło. Ściągnij net framework'a i odpal menu (PPM > Catalyst) przez pulpit i szukaj synchronizacji pionowej i ją offnij. I pozmieniaj na wydajnosć. GG WP ^_^

csyt2-signa.png

Opublikowano

jaki tam zabytek ja mam 1gb ramu karte 128 mb procek 1 rdzen 3.2 Ghz i na 1024x.. mam po 200 fps nawet bez przesady powinien miec lekko bez scinek cs potrzebuje ramu ktory ma

Opublikowano

Patrzyłeś na ns ile masz fps ? Co do steam upewnij sie czy masz orginalne modele (tracisz na tym fps) zmien w ustawieniach na zwykłe modele nie modelke HD (też tracisz fps na nich) Wyłącz all programy co pracują z netem jak grasz ( zwiększają ci ping i zmniejszają fps) Upewnij sie czy sterowniki są aktualne tak samo czy steam jest w 100 % zaktualizowany Co jeszcze wejdz w Mój komputer i zobacz ile masz mniejsca wolnego na systemowymn dysku wejdz w Internet Uruchom Menadzer zadań przejdz w zakładkę Wydajność i zobacz Wydajność pamięci ram Jeśli jest na full używana Czyli tu jest problem (będziesz musiał dokupić ram /ostateczność )

1390144171-U592769.png

Opublikowano

Komputer robi swoje, ale jeżeli masz dobrego te komendy mogą Ci pomóc:

fps_max 999

fps_modem 0

developer 1

m_filter 1

Albo po prostu zainwestuj w kartę graficzną lub jest jeszcze jedno rozwiązanie - wyłącz część zbędnych programów.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...