Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Jak szybko zrzucic kilogramy?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemka :) Mam pytanie jak szybko zrzucic kilogramy ? Mam 15 lat, 174 wzrostu i waze 64 kg ... Jak dla mnie to za duzo ... Prosze o odpowiedzi w komentarzach, daje lajki :)

Validating | Members | WarRock Helper | Pro User | Postmaker | MPC WarRock Team|

Opublikowano

Niedowagę chcesz mieć ? Dziewczyny rajcują faceci, którzy mieszczą się w rurki ?

Co ty chcesz chłopie zrzucać, nic nie rób, bo jeszcze w coś wpadniesz.

Twoja waga jest idealna.

Opublikowano

Wage masz idealną, co ty niby chcesz zrzucić.

Odżywiaj się zdrowo, aby nie przytyć, ale nie rób nic, żeby schudnąć, bo nie ma potrzeby

Opublikowano

Schudnac tylko na czas zawodów... :P Sa ważne i musze zrzucic te 4 kilogramy zeby miec przewage nad przeciwnikami :P

#2up RURKI ?!?! a co to za scierwo ? :D Nie nosiłbym nawet jakbym chciał :p

Validating | Members | WarRock Helper | Pro User | Postmaker | MPC WarRock Team|

Opublikowano

Ale Ty nie masz co zrzucać... Wage masz odpowiednią.

Jak masz zawody to możesz robić jakieś domowe ćwiczenia. Pompki, brzuszki itp.

Moim zdaniem dieta na zrzucenie kilku kilo nie ma sensu.

dwDSnZq.png

by @Miyoshi

Opublikowano

Wagę masz odpowiednią,nawet mógłbyś przytyć z 2-3kg.Jeżeli coś ci się nie podoba w swoim ciele to pomyśl o siłowni a nie zrzucaniu kilogramów.W jakich zawodach startujesz ?

Opublikowano

nie da sie , nawet jak byś nie wiem mocno chciał zrzucić przed zawodami to nie dasz rady , pozostaje odciąć węgle i mocno sie nawodnić to jakoś dasz rade te 4 może spaść

Opublikowano

nie da sie , nawet jak byś nie wiem mocno chciał zrzucić przed zawodami to nie dasz rady , pozostaje odciąć węgle i mocno sie nawodnić to jakoś dasz rade te 4 może spaść

Dałby radę, mógłby nawet zaopatrzyć się w tabletki na zbijanie masy. Generalnie intensywny trening, grubo ubrany, sauna, i się uda. ;)

1280314365-U1.png

Opublikowano

Wagę masz odpowiednią,nawet mógłbyś przytyć z 2-3kg.Jeżeli coś ci się nie podoba w swoim ciele to pomyśl o siłowni a nie zrzucaniu kilogramów.W jakich zawodach startujesz ?

Startuje na Miedzynarodowych zawodach Karate Kyokushin ! :)

#Ref

Opublikowano

Z lekkich to proponuje Ci jazdę na rowerze, dystans 10-15km dziennie. Ja codziennie robię ok. dystans 10km, jem czasem dużo słodyczy, ale waga jest taka sama, a gdybym nie jeździł to pewnie byłbym otyły ;)

• 1 miesiąc temu...
  • 2 miesiące temu...
Opublikowano

Wagę masz dobrą, chyba, że jesteś tłusty. :P Wtedy polecam ćwiczenia aerobowe. typu rower, bieganie, skakanka, nawet głupie ''boksy'' w powietrze . ; )

Metin2

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...