Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem] Porsche z kodu

Pakir

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć w ostatnim czasie nie miałem możliwości grania więc gdy opublikowano kod na porshe to go po prostu wpisałem na stronce nfswolrd i wszystko było ok pisało że odblokowałem

samochód porshe wersje mega block lecz jest problem ponieważ nigdzie nie mogę znaleźć tego samochodu :( Niewiem czy to może być wina tego że wtedy nie miałem wogóle miejsca na samochody w magazynie pomocy :)

Opublikowano

Wejdz w sklep i zakładke prezenty lub we wszystkie i tam znajdz porshe.

Niestety nie mam pewnie był jakiś czas na odebranie :(

Opublikowano

Nie,to nie możliwe.Może odebrałeś a nie pamiętasz?Spróbuj też odebrać na stronie\

Jak odebrać na stronie ? Niemożliwe żebym odebrał ponieważ miałem uszkodzoną karte graficzną

Opublikowano

Sorry, że się wtrącam ale mam to samo. Kod wpisywałem tego dnia kiedy był udostępniony, wszystko było ok ale nie miałem chwilowo możliwości odpalenia gry. Wbiłem dzisiaj, i tak: u dilera w prezentach nie było, w swoich samochodach też nie miałem, a na stronie w prezentach mam napis [1], ale to mnożnik gotówki. Porsche ani śladu :(

YGsMv3q.jpg
Opublikowano

Nie patrzcie u dilera w PREZENTACH, bo u mnie na przykład nigdy tam nie było wozów z kodu...

Wybierasz PRODUCENTA PORSHE, szukasz model GT3 RS 4.0 i powinno być za 0 boost.

PS. Ostatnio widziałem, że chyba je wycofali z oferty u dilera, więc nawet jak ktoś miał do odebrania to raczej nie odbierze.

HB5fLf7.png

Opublikowano

Jak kiedyś były Suvy z kodu to mogłem tylko wypozyczyć ;/ szkoda ;/ . Ale porsche jest . U dillera można kupić tylko i wyłącznie .

Opublikowano

Patrzyłem, było za 5000 :/ A z tymi w prezentach to nieprawda, ja tam miałem Suprę ;)

Przeczytaj jeszcze raz mój post...

"...u mnie na przykład nigdy tam nie było wozów z kodu..."

Nie przeczę, że u nikogo nie ma, po prostu u mnie się tam nie wyświetlają.

PS. Porsche GT3 RS 4.0 jest za 7100 boost :)

@topic

Kod jest już wycofany, nawet jak wpisałeś wcześniej to już nie dostaniesz (wiem, bo też wpisałem u siebie na drugim koncie i chciałem wczoraj odebrać i już nie było...)

HB5fLf7.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...