Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie]Skrypt do TF'a

1478521

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam wszystkim poszukuje bot'a skryptu by wybieralo mi daną kartę (żółta, niebieska, czerwona) po nacisnieciu wybranego klawisza.

Proszę też w miarę możliwości o tutorial co i jak (szukałem tego w google i bylo cos na stronie BOTOFLEAGUE) lecz nie ogarnąłem co i jak :(

Opublikowano

Nie ma czegoś takiego. Szukaj botów dalej, a na pewno bd dobry w tę grę ? Po ciul CI bot ? Czy w tej grze nie chodzi zabawe, zrelaksowanie się ? Poza tym to jest podstawa do gry TFem, zapamiętaj kolory i sobie licz.

Opublikowano

Botoflegends.com - na forum jest kilka skryptow do tfa, chyba nawet wgrany jest do BoL Studio jeden.

W opisie tego skryptu wszystko ci pisze co i gdzie masz przypisane.

Opublikowano

Nie ma czegoś takiego. Szukaj botów dalej, a na pewno bd dobry w tę grę ? Po ciul CI bot ? Czy w tej grze nie chodzi zabawe, zrelaksowanie się ? Poza tym to jest podstawa do gry TFem, zapamiętaj kolory i sobie licz.

Nie wiem czy przeczytals moj post ale nie potrzebuje tutaj Twojego hejtu... ogarniam tfa dobrze ale czasami jest za malo czasu na wybranie karty + TO ULTI 160CD tez jest podstawą?

Gryfek ale zeby odpalic BoL musze miec konto A ONO NIE JEST DARMOWE... czy mozesz powiedziec mi gdzie i jak wkleic ten skrypt?

Czy pomożecie mi z tym? na stronie BotOfLegends /forum/topic/2085-script-auto-tf-helper-v19/?hl=

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...