Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Czy jest sens kupowania ?

Corydoras

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć.

Jak myślicie, jest sens teraz kupowania Xboxa 360 ?

Osobiście słyszałem, że gry ba Xboxa 360 mają być produkowane do 2017 roku a później co ? klapa ....

Więc jak mają produkować gry do 2017 a później xbox 360 do kosza ?

; *

Opublikowano

No właśnie, to wtedy co mają zrobić właściciele Xboxa 360 ? wyrzucić do kosza i lecieć do sklepu po nową generację ?

Przecież to bezsensu, wygląda to tak jakby firma stworzyła samochód a nie wrzuciła na rynek części zastępczych ani zmieników -;-

; *

Opublikowano

więc tak... mam XBOXA i nie narzekam, ale od kiedy zaczął mi rysować płyty to dziękuje ! ;c

zarysował mi UFC, Street 4 i FIFE 13... ;c ok. 400 zł poszło w piach -.-"

oddałem Xboxa na gwarancje, ale nie polecam kupować.

59361337678322610843.png

Opublikowano

Poczekaj aż wyjdzie nowa generacja, ceny pójdą bardzo mocno w dół :)

Ale jeżeli jesteś uparty i chcesz natychmiast mieć to bierz tego xboxa. Będziesz grał w gry online? Wiesz, że musisz płacić abonament? Dlatego wolałbym PS3 do gier ONLINE, jeżeli chcesz piracić i tylko grać offline to bierz xboxa :)

skpUo.png

Opublikowano

Ja " graczem " nie jestem, na komputerze to od czasu do czasu zagram w GTA SA a tak to czasu nie mam, xbox będzie służył głównie temu jak rodzina przyjedzie z młodymi ( czyt. kuzyni etc. ) bo na kompie gier nie mam, a ja osobiście też chciałbym sprawić sobie xboxa, żeby pociupać w wolnych chwilach w NFS i GTA .

Powiedz mi, kiedy wyjdzie ta nowa generacja ? bo jeśli ceny mają pójdą w dół to warto poczekać :)

; *

Opublikowano

Ja niedawno kupiłem PS3 Super Slim 500GB z całym zestawem i nie żałuje. Jest masa gier na tę konsolę, jest więcej exclusiwów niż na xbox 360, w dodatku masz Multiplayer za free i wgl lepszy jest Ps3. Ja kupiłem i nie żałuję. Teraz po E3 będą gierki troszke tańsze. A jak wyjdzie PS4 to jeszcze bardziej gry na ps3 potanieją.

Wyjdzie PS4 to będziesz pytał czy kupić czy czekać na koleją wersje, wyjdzie kolejna wersja i będziesz się pytał czy kupić tą czy czekać na opinie tej co wyszła, Jak tak będziesz gadał czy się opłaca to nigdy nie będziesz mieć konsoli.

Bierz PS3 i nie patrz na to czy się opłaca czy nie bo się opłaca!

PS@ Nowa generacja wyjdzie pod koniec roku, więc się nie opłaca czekać. Od jutra się zaczynają TARGI E3 na których MS, Sony zaprezentują swoje dzieła. Więc po E3 powinno potanieć.

"Ten, który pokona samego siebie jest najpotężniejszym z wojowników."

Opublikowano

UP, sprawa się ma tak że mnie interesuje jedynie przez ile czasu będą jeszcze produkować gry na daną konsole.

Tak czy siak kupię PS3 albo Xboxa 360 :) wszystko będzie zależało od ceny więc czekam aż wyjdą obie konsole i będę czekał aż stare potanieją i wtedy kupię :)

; *

Opublikowano

Spokojnie. Gry z 2 lata jeszcze będą wychodziły. W tym roku jedne z najlepszych:

-- Battlefield 4

-- GTa 5

-- Fifa 14

itp.

Nie ma co czekać, patrz ile masz jeszcze gier na ps3. MASA! Bf3, Fc3, Cod Mw3,...

Opublikowano

@up

na xboxa sa te same gry co wymieniles

xbox jest lepszy.. ma lepszy kinect oraz fajniejszego pada i nie sluchaj tych ktorzy maja tylko ps bo jasne ze dla nich ps bedzie lepszy

ja sprzedalem ps3 i kupilem xboxa i nie zaluje... malo dzieci na multi bo jest platne i da sie grac z normalnymi ludzmi a nie z takimi ktorzy dra ryja

xxx

Opublikowano

@up

na xboxa sa te same gry co wymieniles

xbox jest lepszy.. ma lepszy kinect oraz fajniejszego pada i nie sluchaj tych ktorzy maja tylko ps bo jasne ze dla nich ps bedzie lepszy

ja sprzedalem ps3 i kupilem xboxa i nie zaluje... malo dzieci na multi bo jest platne i da sie grac z normalnymi ludzmi a nie z takimi ktorzy dra ryja

No widzisz, tym masz xboxa i polecasz go a ja mam ps3 i też go polecam. Więc ? Jedni sprzedają ps3 i kupują x-a a drugi sprzedają x-a i kupują ps3. Więc zdania podzielone.

Opublikowano

Jezeli bardziej bd wykorzystywany do gier to bardziej wypada kupic Xboxa z powodu Kinecta..

Co do gier to do 2017r nie wyrobisz się z obecnymi grami.. W samego Skyrima trzeba grac ponad pół roku..

Mozesz tez przerobic xboxa np. na RGH i gry bd mogł pobierac. Wtedy bd miał sporo gier przy małych kosztach.

Opublikowano

Jezeli bardziej bd wykorzystywany do gier to bardziej wypada kupic Xboxa z powodu Kinecta..

Równie dobrze byłoby mu kupić PlayStation wraz z Move.

Tabciogaraj.png

ps3_10.png - ps4_10.png - psvita_10.png
Zajmuję się sprowadzaniem różnego rodzaju towarów z Chin. Potrzebujesz pomocy? Pisz!

Opublikowano

Jak chcesz x-a to kupuj x-a, bo kłótnie co jest lepsze toczą się od zawsze. Nie powiem granie na XBL jest płatne co może odstraszyć ale wg mnie pady od xboxa są po prostu zajebiste, czuć je w dłoniach. Może gadam jak fanboy ale jeśli chcesz grać offline kupuj x-a przerób go sobie RGH lub JTAG i zasuwaj na piratach. Z kolei jak zależy Ci na graniu online i exclusive'ach to śmiało kupuj PS3 ;)
A tak apropo PS Move i Kinect to też jest kwesita gustu, bo jeden woli machać PS Move jak mieczem i wczuć się w taką walkę, a drugi woli grać całym ciałem i pomagać sobie np linijką xD

Opublikowano

Przecież do 2017 roku będą wydawane gry a potem albo grasz w to co masz i zostało wypuszczone albo kupujesz nową konsole. PS4 w 2017 będzie kosztować ile co teraz PS3 więc myślę, że nie aż tak strasznie. Bardziej się opłaca teraz sprzedać dołożyć i masz PS4 nóweczkę, która będzie Ci służyć do PS5 :)

Bez-nazwy_hanxnrr.png

Opublikowano

Bierz Xboxa 360 nawet jak chcesz grac online zapłacisz 120zł na rok i masz lepszy komfort gry ja polecam xboxa a i jeszcze jest tryb split-screen (podzielny obraz) PS3 jest lepsze w czymś a xbox w czymś innym Ps3 prawie to jest to samo Grafike mają taką samą !

Opublikowano

Poczekaj aż wyjdzie nowa generacja, ceny pójdą bardzo mocno w dół :)

Ale jeżeli jesteś uparty i chcesz natychmiast mieć to bierz tego xboxa. Będziesz grał w gry online? Wiesz, że musisz płacić abonament? Dlatego wolałbym PS3 do gier ONLINE, jeżeli chcesz piracić i tylko grać offline to bierz xboxa :)

Nie wyjeżdżajcie zasrani fanboye z tym abonamentem !!! Abonament jest dlatego że microsoft ma o wiele więcej serwerów i w przypadku ps3 i xbox 360 ps3 nie dorównuje xbox 360 .. Wiem bo mam obie konsole .. Pozdrawiam

Ja niedawno kupiłem PS3 Super Slim 500GB z całym zestawem i nie żałuje. Jest masa gier na tę konsolę, jest więcej exclusiwów niż na xbox 360, w dodatku masz Multiplayer za free i wgl lepszy jest Ps3. Ja kupiłem i nie żałuję. Teraz po E3 będą gierki troszke tańsze. A jak wyjdzie PS4 to jeszcze bardziej gry na ps3 potanieją.

Wyjdzie PS4 to będziesz pytał czy kupić czy czekać na koleją wersje, wyjdzie kolejna wersja i będziesz się pytał czy kupić tą czy czekać na opinie tej co wyszła, Jak tak będziesz gadał czy się opłaca to nigdy nie będziesz mieć konsoli.

Bierz PS3 i nie patrz na to czy się opłaca czy nie bo się opłaca!

PS@ Nowa generacja wyjdzie pod koniec roku, więc się nie opłaca czekać. Od jutra się zaczynają TARGI E3 na których MS, Sony zaprezentują swoje dzieła. Więc po E3 powinno potanieć.

Multi jest za darmo bo sony ma 3 razy mnie serwerów -,- już w ps4 chcą dorównać xbox więc też bedzię ,płatne to logicne ... I po E3 gry będą 2 razy droższe .. Radze zobaczyć sobie konfrerencje sony jeszcze raz bo widze ze duzo szczegolow nie wychwyciles... Mam obie konsole i szczerze oby dwie są porównujące, ale multi lepsze na xbox .. Pozdrawiam ;)

Opublikowano

a ja mam xboxa i nie potrzebuje pieniędzy na tego zasranego golda

Na multi gralem przez 3 miesiace na kodach z tego monster cos tam i nic nie wydalem

Multi na xboxa jest darmopwe tylko wystarczy dobrze poszukać

Jeśli możecie zarejerstrujcie sie i dobijcie 1000 pkt

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...