Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[DL] MultiHack v.1.3 By Caris31

Canvas31

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Dawno już nie było Mob Hacka :}
i takie pytanie co to jest Trema Hack ?
Sprawdze czy działa i dam edita (na privkach)

@Edit: ja podziękuję za takie coś
04367664789659920762.jpg

Post nie był pisany przeze mnie, lecz z mojego konta.

Jakoś w to nie wierze. ... moim zdaniem to jest ratunek przed banem na mpc za rozpowszechnianie szkodliwego oprogramowania ...
jak co raporcik na pana juz poszedł ... coś takiego trzeba tępić (dziwne ze jak raz zaglądałeś do swojego profilu i w zakładke tematy... po tym jak umieściłem zdjęcie z ataku przez worma)

Opublikowano

5.Jeśli nie zadziała powtarzaj operację.

Skan, "niby" nic nie ma, ale coś mi tu śmierdzi

Uruchamia się przy uruchomieniu Systemu Windows (niby czemu, można po odpaleniu Windowsa sprawdzić msconfig, msconfig odpalasz za pomocą Start--->Uruchom)

Ale mnie dziwi, czemu po odpaleniu tworzy się nowy plik, i czemu uruchamia się przy starcie Systemu Windows?

@Edit

Boże co za noob, autor ss'a ściemnia to jest KEYLOGGER, WIRUS (pewnie ??niewykrywalny??)

Ss robiony w paincie, można zobaczyć białe plamki w napisie, przycinki itp :

MultiHack Metin2 By Caris31 i właśnie tu jest podróba, a na dole pisze (na obrazku : Multi Hack by Dino*.*)

A i prawie zapomniałem, na górze, na zielonym pasku jest biały pendzel (biała farba z pendzla z painta)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...