Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Wszystko o AWP.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam przedstawiam wam Mój kolejny poradnik. Tym razem poruszę sprawę AWP.

Czyli co i jak ?

ZAKAZ KOPIOWANIA

100% BY JA

118afdbb1c.png

AWP jest bronią do walki z dystansu, bezużyteczna w walce z bliskiej odległości. x2 Zoom pozwala nam precyzyjnie zabijać. Jeżeli mamy AWP to możemy campić, ale są serwery na których jest to zakazane, czego nie ogarniam.

1. Szybki Zoom.

Szybki zoom jest używany w ten sposób: przybliżasz i strzelasz krótko po tym. Możesz oczywiście strzelać od razu lub poczekać ze strzelaniem.

2. Ubiór/Skin.

Jeżeli planujesz zostać snajperem na danej mapce, staraj się dobrać ubiór/skin do koloru tekstur mapy.

3. AWP i Broń.

Jeżeli masz AWP to postaraj się kupić też Deagle'a lub go znajdź. Zawsze jak ktoś dojdzie nam zbyt blisko, że nie sięgniemy go AWP to Deagle jest użyteczny.

4. Precyzja.

Nigdy jak strzelasz to nie biegaj z AWP bo skończysz jak Ramos z karnym. Pocisk poleci ci w kosmos i nie wróci. Jeżeli już celujesz z AWP to postaraj się oddać ten strzał.

Jeżeli przeciwnik jest daleko to strzelaj na x2 zoom. Jak jest bliżej to x1 zoom.

5. AutoBH

Jeżeli umiesz dobrze AutoBH to ci się przyda, bo jest to najskuteczniejsza ucieczka Snajpera.

6. Przeładowywanie.

Nigdy nie przeładowywuj AWP jak przeciwnik się zbliża, to lepiej mieć te 2 naboje, ale nie zginąć. Jak już oddasz strzał to szybko kliknij Q x2... Czemu ? ~ Wtedy przeładowanie jest krótsze i można od razu Zoom.

59361337678322610843.png

• 2 miesiące temu...
Opublikowano

Ech... niezbyt przydatne moim zdaniem.Mało tu informacji ale newbie sie przyda ;)

masz już tego + ;)

x5ba.jpg

• 2 miesiące temu...
Opublikowano

Gdyby zostało to przedstawione na filmiku miałoby to lepszy efekt

Zgadzam się :D Ale łap tego +

azbest_6038.png

Elo kochanie masz u mnie branie <3

• 3 miesiące temu...
Rekrut
Opublikowano

Takie poradniki w niczym nie pomogą ! Te śmieszne porady ' jak trzeba być ubranym ' czy ' jak strzelać ' nie zrobią z Ciebie snajpera ani gracza w cs. 

Od ćwiczenia skili są specjalne serwery czy to DM czy granie ESL/MIX. Nie wiem jaki sens jest coś takiego pisać, jakby było tak jak piszecie że trzeba czytać info dot. strzelania, i będziemy lepiej strzelać to każdy by skila miał. 

Opublikowano

Poradnik do bania, wgl nieprzydatny ;x

sygn2.jpg

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Przydatny do tego jeszcze ten rysuneczek ten poradnik się przydaje naprawdę a najbardziej dla początkujących w Counter Strike 1.6 :)

• 4 tygodnie później...
Opublikowano

Ad.2. Wut ?

Ad.4. Źle wyjaśnione

Ad.5. nah.Jaja se robisz ?

Ad.6.  to x2 Q przyśpiesza ładowanie? Całe życie byłem oszukiwany.

ekhm...Beznadziejny poradnik

nowyrozmiar.pngManGi

• 6 miesięcy temu...
  • 1 miesiąc temu...
  • 2 miesiące temu...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...