Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Champ] Rankedy

Eryk

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Który z podanych bohaterów do jungli się nadaje najbardziej na Silver/Gold?

Podawajcie w kolejności od najlepszego:

Hecarim (mam)

Kha Zix (mam)

Lee Sin (mam)

Zac (zastanawiam się)

Xin Zhao (mam)

Opublikowano

Hecarim, mam go i bardzo dobrze wygrywa się nim gry, ma dojście, system ucieczki, niskie cd w late, jest tankiem, ma bardzo mocne CC

Lee Sin, też mam, mam nim najwięcej gier, bardzo dobry od zawsze, najbardziej wywarzona postać w grze. bardzo mobilny, tanky jungler, dmg ma sam z siebie, jego moc to early

Xin Zhao, też bardzo dobry jungler, grałem nim kilka rankedów, ma mocnego kopa, można mu zrobić duzo HP, a i tak swoje zrobi

Zac, tutaj lepiej iść na topa, choć na jungli też się dobrze sprawdza

Kha Zix, tym najlepiej iść na mida lub topa, odradzam junglę, bo są lepsi od niego w dżungli.

Polecam grać Hecarimem, bardzo łatwo nim carrować, w late robi rozpierdol i jest nie do zabicia

Opublikowano

Nautlis jest grany czesto na wysokim poziomie. Dlaczego? Bo ma tons of CC. Stun z pasywa, przyciagniecie z q, slow z e, podrzucanie i stun z ulti. W daje duza tarcze. Tylko ze ma troche wolna jungle tak 2 czyszczenia sa wolne pozniej idzie szybko. Ma dobre gangi jak trafisz z q to praktycznie kill dla was albo powrot do bazy przeciwnika/ow

Pomagam w sprawach komputerowych

Opublikowano

Hecarim

Lee Sin

Xin Zhao

Kha Zix

Zac

Prawie tak jak ArronBaDo tylko dla mnie osobiście lepiej sobie radzi w jungli Kha niż Zac,a Heca jest na tej pozycji,jak dla mnie najlepszy

tumblr_mjjfr5v40A1rnfpm0o1_500.gif

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...