Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Proszę o zrobienie mapy!

bodziec12

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam.

Tak jak w temacie proszę o zrobienie mapy na podobno do Metin2.

Nie napycham się że chce ale bym chciał zobaczyć ją w minecraft.

Proszę dobrych budowników do zaprojektowania mapy Metin2.

Z góry dzięki :)

Daj to co uważasz :)

Opublikowano

Ja mogilnym się podjąć robienia mapy typu mt2, już kiedyś nawet próbowałem coś tam robić, zrobienie takiej mapy, jak i pewnie królestwa: J,S,C kosztują wiele pracy, poza tym expowiska tym bardziej, coś takiego mógłbym zrobić w 1 miesiąc z 10 kolegami, ale niestety nie robiłbym tego za darmo :)

mhraed.png

Opublikowano

Wiem za darmo to nic prawie że nie ma ale ja chce coś w stylu m1 aby nic więcej :P

Daj to co uważasz :)

Opublikowano

mapa by kosztowała sama w sobie :)
Kosztowała by pieniądze jak i czas :P
Po 1 jak jakiś kolega wyżej napisał potrzebował by miesiąca i 10 osób :P . Postawienie serwera czas itd Cięzko podaj sumę to moja kreatywnośc powstanie :D

Opublikowano

oooo ziomek to za 4tys zł to każdy ci zrobi :D ale wtedy na allegro musi być bo przecież osobom z neta nie wolno ufać xD

ein8.png

1378238828-U336505.png

Opublikowano

Pewnie kolega chce serwer typu mt2 zrobić :), zrobienie wszystkiego to od cholery roboty ! :P, jak coś to jak będzie fundusz to będzie mapa, jak coś to mogę robić na spółę taką mapę PW ;D

mhraed.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...