Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Smocze Monety

lilseeb

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Dodatkowe info:

Abym mógł przelać ci smocze monety na konto muszę dostać do nich hasło oraz login

Smocze monety przelewam jedynie po godzinie 21!!

U mnie masz pewność że dostaniesz to co potrzebujesz!

Jak ktos potrzebuje hacka to polecam bo jaki koles by mial interes taniej sprzedawac smy?:s

Opublikowano

Ten koles chce was okrasc i jeszcze zarobic 70 zl .

zaplacicie 70zl dacie mu login i haslo i on was okradnie i jeszcze 70 zl nie odda.

54585309939136444418.png

Opublikowano

Up ma racje. Pewnie zostawi sobie passy na 2 tygodnie i po 2 tygodniach nie ma konta ;]

Jeżeli Ci pomogłem albo po prostu czytasz ten post to wejdź na pajacyk.pl i kliknij w brzuch pajacyka. Kliknięcie to dużo droższa waluta niż plus i minus na MPC

;) (Jeśli też tak uważasz skopiuj to do sygnaturki):)

pomagam.jpg?1

Opublikowano

o zal nigdy wiecej nie kupuje sm na allegro. Czaj to - chcialem zrobic pro postac na otwarcie s15 wiec zamowilem za 200zł sm a ten hu*j co prawda doladowal mi iles tam sm (nie pamietam ile ale byly) to kur*wa usunaoł postac 38lv a to byl hight level jak na 1 dzien po otwarciu serwa

Opublikowano

kazdy mysli co chce. ja potrzebuje passow poniewaz mieszkam w anglii robie to tak ze laduje smocze monety z telefonu sluzbowego ojca i starszy to wlicza w koszty firmy . nawet nic o tym nie widzac;/

Opublikowano

Nie moze okrasć konta bo za można siedzieć, na allegro znają twoje imie i nazwisko, okrasc kogos to tak samo jak by kots zapłacil a nie przysłali mu telefonu

Admin Cienia
Opublikowano

bezsensu. Duże prawdopodobieństwo oszustwa. Zamykam

Nie wiem skąd pomysł na taki temat ale ostatecznie idzie w kosz.

Astra G 2.0 Turbo 247KM 351NM

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...