Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Build] Irelia

sweetgrove12

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemka, ostatnio sobie kupiłem irelkę, i zarąbiście mi nią idzie. Najpierw składam phage, potem stinger, potem zephyr, później trinity

No właśnie, nie wiem jak ją budować i czy robię to dobrze. Ma ktoś link do polskiego poradnika, w którym opisany byłby dobrze bulid oraz gra irelią?

Nie bądź żyd daj warna

Jak pomogłem daj like

Jak nie to i tak daj

Opublikowano

Rush Trinity jest złym wyborem, strasznie overrated item , zephyr tylko jeśli merców nie kupiłeś.

Podam ci mój build, mainowałem irelię i strasznie dobrze mi się z nim grało.

A więc build wygląda gdzieś mniej więcej tak : Merce->Cutlas&giant belt->Blade of the ruined king ->Randuin/wits end/trinity/spirit visage->randuin/wits end/spirit visage/trinity->guardian angel jeśli nas focusują/zephyr jeśli kupiłeś tabi -> ostatni item jest sytuacyjny, można kupić większość itemów na survi.

Max R>W>E>Q

652601399840421198520.png

Opublikowano

Polskich dobrych tutków jest mało, więc opiszę po swojemu.

Start standardowo Flaszka + 3 poty

Z butów Merce/Tabi (na końcu polecam upgrade na furor)

Szybki botrk

Spirit Visage

Mallet

Randu

Sytuacyjnie można Warmogsa albo jeśli z team nikt nie kupił Bulwarka to możemy go zrobić

Opublikowano

Have ad:

0SJq6qu.jpg

lub taki (zależy od sytuacji).

ev1RZp8.jpg

Ogólnie na Irelce w s3 jest wiele sposobów by ją zbudować.

Jeżeli chcesz możesz kupic muramanę.

Jeżeli potrzebujesz pomocy pisz na Prywatną skrzynkę. Chętnie wytknę ci błędy i powiem co robisz źle  

Opublikowano

Dzięki, wypróbuje te bulidy, i mam nadzieję, że będą się dobrze sprawować :D Mimo wszystko potrzebuje jeszcze dowiedzieć się o mechanice gry irelią, zrozumieć specyfike tej postaci :D

@up stinger bez rozbudowy na wyższy etap?

Nie bądź żyd daj warna

Jak pomogłem daj like

Jak nie to i tak daj

Opublikowano

Dzięki, wypróbuje te bulidy, i mam nadzieję, że będą się dobrze sprawować :D Mimo wszystko potrzebuje jeszcze dowiedzieć się o mechanice gry irelią, zrozumieć specyfike tej postaci :D

@up stinger bez rozbudowy na wyższy etap?

Z rozbudową :)

Jeżeli potrzebujesz pomocy pisz na Prywatną skrzynkę. Chętnie wytknę ci błędy i powiem co robisz źle  

Opublikowano

Irelia ? Easy:

vs ap na linii : merkurki,wits,tf,botrk,warmog,omen/bulwark(zależnie czego więcej mają w teamie)
vs ad na linii : tabi,zephyr,tf,botrk,warmog,bulwark/omen(zależnie czego więcej mają w teamie)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...