Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie]Ts3 pod Clan

.SynteX.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam ;)

Chciałbym założyć własny ts i teraz pytanie ;)

Zamówiłem sobie host vps na host1free i czekam na aktywację

I czy muszę mieć licencję na 15 osób ?

Ten ts ma być tylko do clanu ;)

Opublikowano

@up

No tak ;) Ale czy będę mógł Korzystać z tego bez żadnych problemów ?Czyli np. Jak ktoś z administracji ts-a wejdzie to nic mi nie zrobią ?

Opublikowano

@up

No tak ;) Ale czy będę mógł Korzystać z tego bez żadnych problemów ?Czyli np. Jak ktoś z administracji ts-a wejdzie to nic mi nie zrobią ?

NIc Ci nie zrobią max. 32 sloty, na

Unlicensed use is ideal for: Friends & family, small gaming clans/guilds, online study groups, church groups.

Opublikowano

@up

ta juz ci kurwa wchodza ty glupi jestes? xD

32 sloty masz za darmo nie potrzeba zadnej licencji itd... jezeli chcialbys wiecej to wgraj licke nonprofit i juz. oni maja malo do gadania

Opublikowano

NIc Ci nie zrobią max. 32 sloty, na

Słuchaj, a może masz jakiegoś dobrego vps-a za darmo ? Tak żeby tylko był do 20 osób ?

ta juz ci kurwa wchodza ty glupi jestes? xD

32 sloty masz za darmo nie potrzeba zadnej licencji itd... jezeli chcialbys wiecej to wgraj licke nonprofit i juz. oni maja malo do gadania

Jak masz takie coś pisać to wyjdz ! :D Jeszcze nie miałem ts-a wiec nie wiem jak to jest ;d

Opublikowano

Słuchaj, a może masz jakiegoś dobrego vps-a za darmo ? Tak żeby tylko był do 20 osób ?

Jak masz takie coś pisać to wyjdz ! :D Jeszcze nie miałem ts-a wiec nie wiem jak to jest ;d

Ja sam mam na host1free vps-a, jak dla klanu to idealny... w szczegolnosci ze ts potrzebuje w cholere malo ramu

Opublikowano

Ja sam mam na host1free vps-a, jak dla klanu to idealny... w szczegolnosci ze ts potrzebuje w cholere malo ramu

No właśnie ;) Złożyłem tam to podanie o tego vps-a i czekam dwa tygodnie i nic ;/ A dwa razy nie można złożyć bo unikalne ip ;)

Opublikowano

No właśnie ;) Złożyłem tam to podanie o tego vps-a i czekam dwa tygodnie i nic ;/ A dwa razy nie można złożyć bo unikalne ip ;)

Przyszło ci coś na maila? Jak tak, to tam masz odnosnik do panelu vps-a... zaloguj sie i pozniej przyjdzie ci kolejny link z danymi dalej..

Opublikowano

Przyszło ci coś na maila? Jak tak, to tam masz odnosnik do panelu vps-a... zaloguj sie i pozniej przyjdzie ci kolejny link z danymi dalej..

Dostałem...I klikam w ten odnośnik i takie coś pisze

Your Email is now validated. Your VPS will be available once it is approved(May take up to a week), you will be notified by email.

Opublikowano

Dostałem...I klikam w ten odnośnik i takie coś pisze

Your Email is now validated. Your VPS will be available once it is approved(May take up to a week), you will be notified by email.

to zaloguj sie na danych podanych przy rejestracji i czekaj na dalsze emaile jak chcesz innej pomocy to wal na pw, nie ma co tu syfu robic

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...