Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Magiczne postacie?

Hard.Bass

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam mam takie pytanie co do postaci tera.
Gralem zawsze postaciami np jak Czarodziej lub Mag i inne takie podobne nazwy.
Powiedzcie mi jaka postac polecacie i dlaczego

Opublikowano

Nie wiem czy nie jest za późno na odp,ale Ci powiem jakie jest moje zdanie odnośnie postaci w Tera.

Więc ja Ci bym polecił Sorcerer dobra klasa jest najlepszym DPS'em i nie jest monotonna,ale jest jeden minus ma bardzo małego deffa,ale to chyba nie dziwne skoro to Mag ^^

Jeżeli grałeś w innych mmo Magiem to ta klasa będzie odpowiednia dla Ciebie.

Opublikowano

Nie wiem czy nie jest za późno na odp,ale Ci powiem jakie jest moje zdanie odnośnie postaci w Tera.

Więc ja Ci bym polecił Sorcerer dobra klasa jest najlepszym DPS'em i nie jest monotonna,ale jest jeden minus ma bardzo małego deffa,ale to chyba nie dziwne skoro to Mag ^^

Jeżeli grałeś w innych mmo Magiem to ta klasa będzie odpowiednia dla Ciebie.

Zgadzam się. Sama gram sorcem. Jest ciekawie, jest moc. Na 40~ lvl dostaje niezłego kopa :) Z defem da się żyć, jeśli jesteś przyzwyczajony do grania takimi klasami.

#don't care

Opublikowano

Jakby nie patrzeć to każda postać jest "magiczna", ale taka typowa to Priest, Sorcerer, Mystic.

Sorcerer ma bardzo duży dmg, jednak strasznie manożerny, dobrze mieć u boku Mystic`a, który może CI zwrócić manę za pomocą "kuleczki". Owszem, def bardzo mały, ale po co Sorcowi? Skoro jest Lancer, który aggruje na siebie? Oraz Priest/Mystic, który leczy? Kwestia dogadania się z osobami w PT. Sama gram w każdej grze postaciami magicznymi, również i tutaj: Sorcerer, Mystic, Berserker.

Zależy co lubisz, bić na dystans? Mieć potężny dmg? Sorcerer

Bić na dystans, mieć 'leczenie' oraz regenerację many? Mystic

Bić na dystans, zajmować się typowo leczeniem? Priest

Opublikowano

A ja się trochę z Tobą niezgodzę Renissance bo żaden Mystic nie jest potrzebny Sorcerer ,dostaje on przecież skilla,który odnawia mu manę ,a w późniejszym czasie dostaje on jeszcze jednego skilla na odnowienie Many,a deff na późniejszych poziomach daje się odczuć bo Sorcerer generuje bardzo duże Aggro i czasami Lancer nieutrzyma na sobie moba/bossa.

Mystic'a to ja bym w ogóle niepolecał bo i tak zawsze gdy biorą go na istnancje to jako Healer'a ,a niby to połącznie Maga i ''Lekarza'' i ma bardzo małego DMG.

Jeżeli grać już jakimś Healer'em to Priestem bo ma w miarę dobrego DMG,ale tych skilli atakujących to też nie ma za dużo na początku jak Sorcerer,ale to wszystko tylko moje domysły :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...