Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

EgCraft [Wojny Frakcji] [Autorskie Pluginy] [Nowe Moby] [Nowe Itemy] [Nowy Crafting] [Epicki Drop] [Eventy w Postaci Questów] i wiele więcej

jinii

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

bnW.png

ZmW.png

ip: eg_craft.gomc.pl

ip2: evil.owncraft.pl:25565

Sloty: 120

Typ serwera: sv+wf

Potwory: Tak

Zwierzęta: Tak

PvP: Tak

Nether: Tak

TheEnd: Tak

Premium: Nie

WhiteList: Nie

YmW.png

[Właściciel] CampeR_Thc

[Administrator] BigeeJeah

ZmW.png

Wszystkie rudy wypadają ze stone! Fortuna zwiększa ilość dropniętych itemów.

Co z czego dropi znajdziecie na forum serwera (drop nie kończy się na stone)

Rekrutacja do teamu serwera otwarta!!! Więcej info na serwerze pod cmd /rekrutacja

Wybuchy i creeperów włączone!!!

Do stworzenia gildii wymagane są 4 diamenty i 4 szmaragdy.

Administracja 18+ (nie przyjmujemy do teamu dzieci)

Autorskie komendy: /admins, /rekrutacja, /vipinfo, /supervip itd.

Autorskie pluginy! To nie kit! Filmik z dowodami że posiadamy autorskie pluginy będzie niżej

Epickie, Fabularne event w postaci questów!

W każdej chwili mamy możliwość zwiększenia slotów nawet do 250!

Opublikowano

Super serwer bardzo polecam ;) Pierwszy raz taki serwer widzialem :) z wody mozna wyłowic super itemy. Super drop ze stone . nowe itemki <Anielskie> :) Brawo dla campera

@Zengeds :3

100 postów [x]

150 postów [x]

200 postów [-]

250 postów [-]

300 postów [-]

Opublikowano

Super serwer bardzo polecam ;) Pierwszy raz taki serwer widzialem :) z wody mozna wyłowic super itemy. Super drop ze stone . nowe itemki <Anielskie> :) Brawo dla campera

@Zengeds :3

Ja się nie zgodzę z twoją opinią serwer jest może nieco dobry technicznie lecz i tak nie wychodzi po za normę dzisiejszych survivalowców, do tego jest tak brzydki estetycznie te pogrubienia na chacie blee. pełno tego, aż nasrane i :( Sory za "hejt" ale chyba mam prawo wyrazić swoją opinie ? Ogólnie nie polemcam ;)

Opublikowano

@up Ogólnie thx za wypowiedź, każdy ma w końcu prawo do wypowiedzi :) teren wokół spawnu jest co jakiś czas generowany na nowo, a pogrubienia na chacie wyglądają ładnie ale w języku angielskim :)

Opublikowano

@up Dzięki :) właśnie dodałem 3 nowe itemy :)

Kryształowy Miecz

Kryształowy Kilof

Ice Wand (Lodowa Różdżka)

Craftingi tych itemów znajdują się na forum serwera :)

Opublikowano

Zapraszam na serwer! Od wczoraj trwa event fabularny :) ze szkieletów i zombie lecą piekielne płomienie które można wymienić na spawnie u Stefana na nowe itemy!

Opublikowano

@up Tylko szkoda że ja napisałem osobny plugin na to łowienie itemów :) od ponad 2lat zajmuję się pluginami, tak samo jak i serwerami, więc chyba wiem jakie pluginy mam na serwerze :)

ps: jeśli tak bardzo chcesz to ci nawet mogę dać ss'a pluginów z serwera :) a zobaczysz że są autorskie

Opublikowano

No, serwer zapowiada się ładnie wnioskując po prezentacji ;) Potem wbije sobie na niego z kumplem.

Aha, pytanko - nie szukacie przypadkiem kogos do pomocy do administracji?

Zostawiam skype: panekcs1

Opublikowano

@up Rekrutacja jest cały czas otwarta, podanie na forum (oraz musisz spełniać wymagania) Moderator minimum 16lat, Administrator minimum 18lat :)

Nie chcemy w teamie serwera dzieci :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...