Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pomocy] Jak grać Dravenem

Kondjo

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Potrzebuje poradnika do Dravena, build mało mnie interesuje, ale też można podrzucić, bardziej mnie interesują jego tricki,combosy i inne, kiedyś grałem nim, ale mało, bo w rotacji był, a pamiętam, że nie mogłem nadążyć z łapaniem siekier. Kompletuje ADcarrych, ponieważ moją linią jest adc(bot).

Zbieram Like ^^

Opublikowano

http://www.solomid.net/guides.php?g=27144-dagan-draven-build-guide 

W powyższym tutku nie patrz na build, tylko na trzeci od końca punkt "Early Game" i przedostatni "Tips and Tricks".

Ciężko robić wycinki z poradników, więc dodam coś od siebie.

Siekierka nie spada losowo, bierze pod uwagę twój krok po rzuceniu toporka, czyli biegnąc za przeciwnikiem siekierki po prostu spadają ci po drodze i możesz ich używać dalej, natomiast jak się cofasz to możesz jeszcze podczas ucieczki walnąć siekierką we wroga i ułatwić sobie escape włączając od nowa W.

W early graj jedną siekierką, ale jak jungler szykuje się na ganka to włącz też drugą. W teamfightach gdy widzisz wrogiego bruisera z dashem, który wbija na ciebie przerwij mu dasha swoim E, które go odepchnie nawet w czasie lotu wroga.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...